Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

.ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Η 4η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με νίκη για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, που αγωνιζόταν την Κυριακή 3 Οκτωβρίου με τον ‘Ολυμπιακό’ Νάουσας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:1-2
Εικόνα παιχνιδιού: Οι δύο ομάδες προσπάθησαν να αποδώσουν σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα της Νάουσας προηγήθηκε στο σκορ με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι, αλλά οι παίκτες της Βέροιας είχαν το σθένος να γυρίσουν το ματς στο 44’ μετά από κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών της Νάουσας ο Παναγιωτίδης σούταρε, ο τερματοφύλακας της αντίπαλης ομάδας απέκρουσε και ο Τσαλουχίδηςμε σουτ έφερε την ισοφάριση για την ομάδα της Ακαδημίας. Στην επανάληψη η ομάδα της Βέροιας πίεσε πολύ και στο 80’ μετά από ωραία πάσα του Αντωνίου στον Ανθυμιάδη, ο τελευταίος με πολύ ωραίο σουτ έκανε το τελικό 2-1. Η Ακαδημία είχε ακόμη δύο ευκαιρίες να διευρύνει τη διαφορά στο σκορ με μια κεφαλιά του Ανθυμιάδη, μετά από σέντρα του Γαβριηλίδη και μετά από σουτ του Πέτκοβιτς που όμως η μπάλα κατέληξε στο κόρνερ. Ωστόσο, με μια πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι, η ομάδα της Βέροιας κατάφερε να πάρει το διπλό σε μια δύσκολη έδρα και να κερδίσει τους τρεις βαθμούς.
Σύνθεση Ακαδημίας: Λιακόπουλος, Κιατικίδης, Μπύρνας, Θεοδωρίδης, Κάστρης(38’ Μιχαηλίδης), Παναγιωτίδης, Σαμπρής, Τσαλουχίδης, Γαβριηλίδης(73’ Αντωνίου), Σιούτης(65’ Πέτκοβιτς), Ανθυμιάδης.
Τα γκολ για την Ακαδημία έβαλαν: στο 44’ ο Τσαλουχίδης και στο 80’ ο Ανθυμιάδης
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νάουσας στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας.
 
Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου ξεκίνησε το πρωτάθλημα των παιδικών τμημάτων του νομού Ημαθίας. Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίστηκε με την ομάδα των Λευκαδίων αποσπώντας τη νίκη με το εντυπωσιακό σκορ 1-7.
Από την αρχή του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας επέβαλαν τον ρυθμό τους από το 5ο λεπτό με όμορφο πλασέ του Τσαλακόπουλου,στη συνέχεια δεν άργησε να έρθει  και το 2-0 με τον Μελικιώτη.
Οι παίδες της Ακαδημίας πίεζαν συνεχώς χάνοντας ευκαιρίες και σε μια από αυτές μετά από όμορφο συνδυασμό και σέντρα από αριστερά του Νταμοτζίδη στον Μανουσαρίδη αυτός με πλασέ στην κίνηση  διαμόρφωσε  το 0-3.Το ημίχρονο  έκλεισε με σκορ 0-4 μετα από σέντρα  του Καλαιτζίδη στο  Νταμοτζίδη και  καρφωτή κεφαλιά του τελευταίου.
Στο β μέρος οι παίκτες της Ακαδημίας μπήκαν μουδιασμένα επαναπαυόμενοι το σκορ του ημίχρονου.Τα Λευκάδια απείλησαν αρχικά με ένα σουτ αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας απέκρουσε θεαματικά.Στην αμέσως επομένη φάση στο 65΄καταφεραν και μείωσαν το σκορ στο 1-4 με κοντινό πλασέ .Η μείωση του σκορ αφύπνισε την Ακαδημία και στο 68΄με ένα πραγματικά ασύλληπτο σουτ του Παπαδόπουλου Λ. έγινε το 1-5 για να επακολουθήσουν ακόμα δυο γκολ για την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Μελικιώτη στο 72’ και στο 75’.

Σύνθεση Ακαδημίας :
ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν ,ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Σ.(35΄ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Α) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Λ ,
ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ , ΤΣΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Κ ,ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ Ι,.(45΄ΠΑΠΠΑΣ )(70΄ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ),ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ (75΄ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ Κ.)
ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ Α.(50΄ΧΑΡΙΣΗΣ),ΝΤΑΜΟΤΖΙΔΗΣ ΒΛ.,ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ Δ.
Την επόμενη αγωνιστική το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο της Μέσης με τον ‘Ολυμπιακό’ Νάουσας.
 
Τα μικρότερα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας φιλοξένησαν στην έδρα τους τον Αστέρα Αλεξάνδρειας κερδίζοντας για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις του κόσμου.
Το επόμενο Σάββατο αγωνίζονται με τον Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: