Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας δεν αγωνίστηκε την Κυριακή, 27/3, καθώς η αντίπαλη ομάδα της Φυτειάς έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα.
Την επόμενη εβδομάδα οι ‘μπέμπηδες’ αγωνίζονται στην έδρα του ‘Άτλαντα’ Ζερβοχωρίου.
Tο παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας την Πέμπτη 24/03/2011 αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι με το αντίστοιχο τμήμα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου στο βοηθητικό γήπεδο Αγίου Γεωργίου. Με τη βοήθεια του καλού καιρού το θέαμα που παρουσίασε η ομάδα της Ακαδημίας αποζημίωσε το κοινό, που έσπευσε να παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση. Πετυχαίνοντας τελικά τη νίκη με σκορ 1-3 για την ομάδα της Βέροιας τα γκολ πέτυχαν στο 3΄ ο Μανουσαρίδης με πολύ όμορφο πλασέ, στη συνέχεια στο 60΄ ο συνήθης σκόρερ Νίκος Καλαιτζίδης με πολύ ωραίο πλάγιο σλάλομ αποφεύγοντας δυο αντίπαλους πλάσαρε ιδανικά στη δεξιά γωνία του αντιπάλου τερματοφύλακα και ένα λεπτό αργότερα ο Κ. Παντέλογλου διαμόρφωσε το τελικό 1-3
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας :
Κούβαρος (40΄ Παναγιωτίδης) Παπαδόπουλος Ν., Παντέλογλου Α,  Κανάρης Β, (40΄ Βασιλείου Γ.) Μίλης Ν. (50΄Μελιόπουλος) Παντέλογλου Ιων.(60΄ Μπαλντουβάνος) Νταμοτσίδης,  Χαρίσης (40΄ Παντέλογλου Κ.), Μανουσαρίδης .(65΄Μυλωνάς), Καλαιτζίδης, Τσαλακόπουλος.
Την επόμενη εβδομάδα το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται με την ομάδα του Διαβατού.
 
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Βέροιας το Σάββατο πραγματοποίησαν φιλικά παιχνίδια με τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Νάουσας. Το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους, στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ Βέροιας την Ακαδημία Αργυρίου.
 
Μια ιδιαίτερα όμορφη στιγμή αποτέλεσε τη Δευτέρα, όταν,μετά από πρόσκληση των υπευθύνων της ΠΑΕ Βέροιας οι παίκτες του προ- παιδικού τμήματος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκαν μεταξύ τους πριν τον αγώνα της Βέροιας με τον Ιωνικό χαρίζοντας ένα όμορφο θέαμα στον κόσμο που ήταν συγκεντρωμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: