Κυριακή 12 Αυγούστου 2012


ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ  ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ

                                                                  Η    Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ξεκινά μια νέα προσπάθεια στο χώρο του ποδοσφαίρου με μια πρωτοποριακή κίνηση- συνεργασία με τον επίσης ιστορικό Σύλλογο του νομού, την Α.Ε. Ποντίων στα πλαίσια της αθλητικής άμιλλας. Οι δύο ομάδες ενώνουν τις δυνάμεις τους και με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό ξεκινούν την προετοιμασία για τη νέα χρονιά.
    Τα δύο ερασιτεχνικά τμήματα που αγωνίζονται στην Α1 και Α2 κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος έχουν ήδη ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και συνεχίζουν με τη διοργάνωση φιλικών παιχνιδιών, ώστε οι προπονητές των τμημάτων, κ. Αμπροικίδης Μάκης και κ. Ανθυμιάδης Τάσος να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών ενόψει της έναρξης της χρονιάς.
    Το παιδικό τμήμα του σωματείου (γεννηθέντες 1998-1999)  ξεκινά για τη νέα χρονιά τις προπονήσεις με πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 20/8 και συνεχίζει την προετοιμασία με τη διάθεση και το κέφι που διακρίνει τους ‘παίδες’ της Βέροιας.
    Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής:
Το τμήμα  προ- παιδικό (γεννηθέντες 2000-2001) ξεκινά τις προπονήσεις τη Δευτέρα 27/8, τοjunior (γεννηθέντες 2002-2003) θα συναντηθεί για πρώτη φορά μία εβδομάδα αργότερα,τη Δευτέρα 3/9, ενώ το prejunior (γεννηθέντες 2004-2005) και bambino (γεννηθέντες  2006-2007)θα ξεκινήσουν τις προπονήσεις τους την Τετάρτη 5/9.
    Οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου θα διεξάγονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δ.Α.Κ. Βέροιας και κατά τις ημέρες Δευτέρα- Τετάρτη και Σάββατο  θα πραγματοποιούν αγώνες με άλλες ομάδες.
    Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το ιδιόκτητο λεωφορείο του Συλλόγου θα ξεκινά από το Δημοτικό Στάδιο Βέροιας να παραλαμβάνει και να μεταφέρει τους παίκτες της ομάδας από τις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στα γήπεδα για τις προπονήσεις τους. Οι μετακινήσεις των παικτών καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς γίνονται από το λεωφορείο του Συλλόγου χωρίς καμία περαιτέρω επιβάρυνση και με συνοδεία προπονητή.
Οι εγγραφές των αθλητών θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 20/8 και κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή κατά τις  ώρες 18:00’ – 21:00’ στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Σταδίου 34.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο του Συλλόγου 23310-74040.
Τα ονόματα των προπονητών των τμημάτων, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.
Αντιδράμε στην κρίση! Επενδύουμε στους νέους και στον υγιή αθλητισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: