Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Συνεχίζουν την αγωνιστική τους δράση όλα τα τμήματα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα:
Φιλικό για την Α1
Το ερασιτεχνικό τμήμα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος εκμεταλλευόμενοι το ρεπό τους, πραγματοποίησαν φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του Μακεδόνα στο Λαζοχώρι και επιβλήθηκαν επί του αντιπάλου τους πετυχαίνοντας το τελικό 2-4.
Το επόμενο Σάββατο αγωνίζονται με την ομάδα της Μέσης στο γήπεδο της Ραχιάς.
Νίκη για το ερασιτεχνικό της Α2
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στο ΔΑΚ αποσπώντας τη νίκη επί της Σφηκιάς με το σκορ   4-1.
Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ      -      ΣΦΗΚΙΑ   :           4-1
Εικόνα παιχνιδιού: Δίκαιη η νίκη της ομάδας της Βέροιας, που – όπως αποτυπώνεται και από την ευρεία διαφορά στο σκορ- επιβλήθηκε στην ομάδα της Σφηκιάς, η οποία αν και προσπάθησε δεν είχε τα περιθώρια να αντιδράσει στις οργανωμένες επιθέσεις των νεαρών παικτών της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας. Οι ποδοσφαιριστές του κ. Ανθυμιάδη έδειξαν πως είναι σε πολύ καλή κατάσταση και άφησαν υπονοούμενα, πως αν συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ίδιο τρόπο και ρυθμό, το μέλλον τους ανήκει..
Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας:  32’-41’ Καλτσάς, 70’- 84’ Γαβριηλίδης
Στο 12’ σουτ του Καλτσά βρήκε στο δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντσας, Γκαλαίτσης( 32’ Καραπείδης), Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Τσαλακόπουλος, Καλαιτζίδης, Μιχαηλίδης(65’ Σεργκέι), Γαβριηλίδης( 70’ Τηλκερίδης), Καλτσάς, Μανουσαρίδης, Νταμοτσίδης.
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Βέροιας θα αγωνιστεί στην έδρα του Ολυμπιακού Νάουσας.
Νίκη για το παιδικό
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας προσέθεσε ακόμη μια νίκη στο ενεργητικό του, αυτή τη φορά στην έδρα του, στο αθλητικό κέντρο Ραχιάς απέναντι στο αντίστοιχο τμήμα του Αγίου Γεωργίου.
Εικόνα παιχνιδιού: Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα απόλαυσαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό. Οι παίδες της Βέροιας αποζημίωσαν με την εμφάνισή τους τον κόσμο και πέτυχαν το επιβλητικό 7-0 έναντι του αντιπάλου τους.
Τα γκολ για την Ακαδημία πέτυχαν: 35’ Τηλκερίδης, 38’- 45’ Χαρίσης, 55’ Σοφιανίδης, Μπεκιαρίδης, 72’ Μπούγκαρτσιτς, Παπαδόπουλος Απ.
Σύνθεση Ακαδημίας: Κούβαρος Α., Γκιουλέκας( 30’ Σοφιαννίδης), Κούβαρος Μ., Πελεκίδης, Παπαδόπουλος Χ., Πράγια( 60’ Μπεκιαρίδης), Μπρανιώτης( Μπούγκαρτσιτς), Χαρίσης, Τηλκερίδης, Καβουνόπουλος, Γαβριηλίδης( 70’ Παπαδόπουλος Απ.)
Επόμενη αγωνιστική: οι παίδες της ομάδας της Βέροιας αγωνίζονται στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.
Με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας τα τμήματα υποδομής
Στο Νησέλι φιλοξενήθηκαν τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας όπου αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα των «Τηλέμαχων». Η φιλοξενία από την ομάδα της Αλεξάνδρειας ήταν για ακόμη μια φορά πολύ καλή και οι νεαροί παίκτες απόλαυσαν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στη Ραχιά με τον Αίολο Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: