Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΕΠ- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Στηρίζοντας –όπως κάνει κάθε χρόνο- το τουρνουά του Δήμου Βέροιας «Vergina Cup» η ΑΕΠ – Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αποφάσισε να κλείσει την ποδοσφαιρική χρονιά 2012 – 2013. Με τη μεγάλη συμμετοχή τουλάχιστον 80 ποδοσφαιριστών που διαθέτει στους κόλπους της η ομάδα της Βέροιας αποχαιρέτησαν μαζί με άλλους αθλητές το αγπημένο τους άθλημα σε μια γιορτή που αξίζει να γίνει θεσμός.
Επίσημα, η χρονιά για τα τμήματα υποδομής της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας έκλεισε σε μια όμορφη γιορτή στα γήπεδα της Ραχιάς, όπου οι προπονητές της ομάδας είχαν την ευκαιρία να χαιρετήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές, να ευχαριστήσουν τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και να ανανεώσουν το ραντεβού τους για τα τέλη Αυγούστου.
Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες έναρξης των τμημάτων, καθώς και τις εγγραφές.
Ο απολογισμός που πραγματοποιούμε στο τέλος κάθε χρονιάς, μας δίνει ιδιαίτερη δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε στο μέλλον, αφού σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά, αποδείξαμε πως ενωμένοι και με κοινούς στόχους μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: