Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ερασιτεχνικό Τμήμα:
Εικόνα παιχνιδιού: Δεν έφυγαν ενθουσιασμένοι οι θεατές της αναμέτρησης της Ακαδημίας Β. με τον Πλάτανο από το ποδοσφαιρικό θέαμα, που παρουσίασαν οι ομάδες. Η γηπεδούχος πέτυχε την επικράτηση και την τελική νίκη.
Πλάτανος - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 2-1
Σύνθεση Ακαδημίας: Μουχτάρης, Σαπχατζίδης, Νταμοτσίδης, Ντόγος, Καλφούτζος,(78’ Τηλκερίδης), Γαβριηλίδης, Αργυρόπουλος, Σαμπρής, Γαβριηλίδης Χρ., Κούβαρος(46’ Καλτσάς), Γκαλαϊτσης(46’ Σοφιανίδης).
Σκόρερ Ακαδημίας: 89’ Ντόγος
Το ερασιτεχνικό τμήμα βάσει προγράμματος έχει ρεπό, θα ανακοινωθεί φιλική αναμέτρηση.
Τμήμα παιδικό:
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνιζόταν στα Λευκάδια, ωστόσο ο διαιτητής δεν επέτρεψε την έναρξη του αγώνα, καθώς το γήπεδο δεν είχε γραμμές και κρίθηκε ακατάλληλο. Οι παίδες της Ακαδημίας πραγματοποίησαν προπόνηση.
Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο η Ακαδημία Βέροιας φιλοξενεί στην έδρα της, στο γήπεδο Γεωργιανών τον Ολυμπιακό Νάουσας.
Τμήματα υποδομής:



Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας - Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας
Με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Παρά τον κρύο καιρό οι νεαροί αθλητές δεν αφήνουν τίποτα να τους πτοήσει και απολαμβάνουν το παιχνίδι σε κάθε ευκαιρία.
Το Σάββατο 17-1-2015 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας έχουν βάσει προγράμματος ρεπό, ωστόσο σε νεότερη ανακοίνωση θα ενημερώσουμε για φιλικό παιχνίδι των τμημάτων υποδομής..
Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: