Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Πολύ δυνατό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο γήπεδο του ΔΑΚ Βεροίας ανάμεσα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας και τον Αχιλλέα Νάουσας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες απέδειξαν πως δίκαια κατέχουν τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και πρωταγωνιστούν στα ποδοσφαιρικά δρώμενα.


ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:0-2

Εικόνα παιχνιδιού:  Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 2ο λεπτό ο Αχιλλέας κατάφερε να αιφνιδιάσει την ομάδα της Βέροιας και να πετύχει το πρώτο τέρμα. Η Ακαδημία προσπάθησε να ισοφαρίσει , δημιούργησε δύο ευκαιρίες στο 18’ και στο 32’, αλλά ο Ανθυμιάδης σούταρε άουτ από ευνοική θέση. Επιπλέον, μοναδική ευκαιρία έχασε ο Σιούτης στο 40’, όταν από λάθος του αντιπάλου αμυντικού από το ύψος της μικρής περιοχής απέτυχε να σκοράρει. Ο Αχιλλέας από την πλευρά του έχασε καλή ευκαιρία στο 36’, όταν από σέντρα του Κακούδη ο Παπατάνος πλάσαρε από το πέναλτι και η μπάλα έφυγε σίριζα άουτ. Στην επανάληψη η Ακαδημία προσπάθησε για την ισοφάριση, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, με κορυφαίο σουτ του Σαμπρή στο 76’ όπου η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι. Ο Αχιλλέας κατάφερε σε μια αντεπίθεση στο 88’ με το Μπεκάσι να πετύχει το 0-2 και να ‘κλειδώσει’ έτσι τη νίκη.
Σύνθεση Ακαδημίας: Χονδραντώνης, Θεοδωρίδης(80’ Μελικιώτης), Παλούκας, Μπύρνας, Κιατικίδης, Σαμπρής, Τσαλουχίδης, Μιχαηλίδης, Αντωνίου(στο 2ο λεπτό αλλαγή λόγω τραυματισμού Σιούτης), Γαβριηλίδης, Ανθυμιάδης.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο με τη ‘Θύελλα Στενημάχου’.
Ώρα έναρξης του αγώνα 10,30’.
 
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας πέρασε στην επόμενη φάση των 8 του πρωταθλήματος άνευ αγώνος. Έτσι το Σάββατο δεν αγωνίστηκε, ωστόσο το επόμενο Σάββατο αντιμετωπίζει για τα προ ημιτελικά στη Μέση τον ‘Αστέρα’ Αλεξάνδρειας.
 Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής το Σάββατο δεν αγωνίστηκαν λόγω της κακοκαιρίας, ενώ το επόμενο Σάββατο θα λάβουν μέρος σε τουρνουά με τον ‘Αίολο’ Νάουσας και το ‘Νηρέα’ Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: