Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
 
Με την ομάδα του Στενημάχου αγωνίστηκε την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στ πλαίσιο διεξαγωγής της 18ης αγωνιστικής του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
ΘΥΕΛΛΑ’ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:1-0
Εικόνα παιχνιδιού:   Οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν σε ένα δυνατό παιχνίδι, που είχε φάσεις και στις δύο εστίες. Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες της Βέροιας και ήταν φανερό πως η ομάδα που θα πετύχαινε γκολ, θα ήταν η νικήτρια της αναμέτρησης. Ο Στενήμαχος με τον Ματάτη σε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας της Ακαδημίας πέτυχε το γκολ και τελικά κέρδισε.Η Ακαδημία από τη μεριά της δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες με τον Ανθυμιάδη και το Σιούτη, αλλά δεν πέτυχε γκολ. Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν και παρόλο που η γηπεδούχος είχε μια αποβολή το παιχνίδι δεν ξέφυγε ποτέ από αθλητικά πλαίσια. Ενδεικτικό της αγωνιστικότητας των ‘μπέμπηδων’ αποτελεί το σθένος που επέδειξε ο Μιχαηλίδης, όταν μετά από δυνατό χτύπημα στο πρόσωπο από κλωτσιά χωρίς πρόθεση του αντιπάλου συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.
Σύνθεση Ακαδημίας: Λιακόπουλος, Θεοδωρίδης, Παλούκας,Κιατικίδης, Ριζούδης, (72’ Σιούτης), Μαργαρίτης, Σαμπρής, Γκίλινας, (46’ Γαβριηλίδης), Μιχαηλίδης, Τσαλουχίδης, Ανθυμιάδης.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο με τον Ολυμπιακό Νάουσας.
 
Mεγάλη σε έκταση ήττα για το παιδικό της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας
Η ομάδα της Βέροιας αγωνιζόταν το Σάββατο με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας. Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα γήπεδο πολύ βαρύ, γεγονός που δυσκόλεψε πολύ την παιδική ομάδα  της Βέροιας. Ο  Αστέρας άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ στο 11΄και έκανε το 0-1.Η Ακαδημία αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 15΄με τον Μελικιώτη .Εκεί που φαινόταν πως το παιχνίδι είχε ισορροπήσει σε  μια ανύποπτη φάση η ομάδα της Αλεξάνδρειας κέρδισε πέναλτι και έτσι έκανε το 1-2 στο 30 ΄. Ωστόσο  Ακαδημία είχε την ευκαιρία  να ισοφαρίσει μετά από εκτέλεση φάουλ του Νταμοτσίδη, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι .Με το σκορ 1-2 τέλειωσε το ημίχρονο. Το 2ο μέρος ήταν μια απλή διαδικασία για την   σαφώς πιο γεμάτη ηλικιακά άρα και σε δύναμη ομάδα του Αστέρα. Σε συνδυασμό και με το βαρύ γήπεδο η Αλεξάνδρεια αξιοποίησε αυτήν την υπεροχή της διευρύνοντας το σκορ στο 1-7.
Την επόμενη εβδομάδα το παιδικό τμήμα πραγματοποιεί τον επαναληπτικό αγώνα με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας.
 Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής το Σάββατο πραγματοποίησαν προπόνηση στο γήπεδο των Παλατιτσίων. Την επόμενη εβδομάδα ξεκινά ο ΄β γύρος του τουρνουά των τμημάτων προ- παιδικό- bambino και η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται στον Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: