Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Με την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας αγωνίστηκε την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στο πλαίσιο διεξαγωγής της 19ης αγωνιστικής του τπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:0-1

Εικόνα παιχνιδιού:   Νευρική εμφανίστηκε η Ακαδημία Βέροιας στον αγώνα με την ομάδα της Νάουσας, χωρίς να κατορθώσει να βρει το ρυθμό της στη διάρκεια του παιχνιδιού, παρά μόνο στα τελευταία 15 λεπτά, οπού ήταν όμως πλέον αργά.  Απέναντί στην ομάδα της Βέροιας αγωνίστηκε μια καλή ομάδα, η οποία πέτυχε με το 1ο σουτ στο 5ο λεπτό γκολ, αφού η μπάλα βρέθηκε στο γ της εστίας, που ήταν αδύνατο για το Λιακόπουλο να το αποκρούσει. Το γκολ έδωσε στον Ολυμπιακό αυτοπεποίθηση, κατάφερε να επιβάλει το δικό του ρυθμό, εκμεταλλεύτηκε την κακή μέρα της Ακαδημίας, ενώ στο 89’ με πέναλτι που κέρδισε, θα μπορούσε να κάνει το 0-2, ωστόσο ο πολύ καλός Λιακόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα στην εκτέλεση. Η Ακαδημία δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες μετά το 80’ με το νεαρό Μελικιώτη, ο τερματοφύλακας όμως της αντίπαλης είχε σωστές αντιδράσεις.
Σύνθεση Ακαδημίας: Λιακόπουλος, Μπύρνας, Παλούκας, Κιατικίδης, Τσαλουχίδης, Μαργαρίτης, Σαμπρής (70’ Ριζούδης), Μιχαηλίδης, Γκίλινας (46’ Ανθυμιάδης), Σιούτης, (65’ Μελικιώτης), Γαβριηλίδης.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νάουσας.
 
Νίκη έκτος έδρας στο δεύτερο αγώνα με τον Αστέρα Αλεξάνδρειας  για το παιδικό της Ακαδημίας
Παρά το εις βάρος τους  βαρύ σκορ που είχαν από τον πρώτο αγώνα οι παίδες της Ακαδημίας Βέροιας δεν πτοήθηκαν και θέλοντας να αποδείξουν ότι ήταν μια κακιά στιγμή πραγματοποίησαν εμφάνιση με πάρα πολύ καλή απόδοση, και αν ήταν λίγο τυχεροί κυρίως στο 2ο ημίχρονο μπορούσαν να φύγουν με μεγαλύτερο σκορ υπέρ τους .
Το παιχνίδι ξεκίνησε με γκολ για την ομάδα της Βέροιας στο 2΄ μετά από στημένη φάση φάουλ, που το εκτέλεσε αριστουργηματικά ο Παπαδόπουλος Λ .και έκανε το 0-1.Σε μια άτυχη στιγμή στο 15΄ και μετά από κακή εκτίμηση του αμυντικού της Βέροιας στρώθηκε αναπάντεχα  η μπάλα στον επιτιθέμενο του Αστέρα και έτσι έγινε το 1-1.Με αυτό το σκορ εληξε το 1ο μέρος. Η επανάληψη του αγώνα ανήκει στους παίδες της Ακαδημίας, αφού οι ευκαιρίες που έχασαν οι επιτιθεμένοί της ήταν πολλές, και μόνο μια από αυτές αξιοποίησαν στο 65΄με τον Μελικιώτη ο όποιος με πλάσε από τα πλάγια και αφού απέφυγε και   τον τερματοφύλακα έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Στην επομένη φάση πέρασε η ομάδα του Αστέρα, αλλά για τους παίδες της Ακαδημίας Βέροιας το πρωτάθλημα που τέλειωσε άφησε μόνο ευχάριστα για το μέλλον τους μηνύματα ,αφού ηλικιακά οι περισσότεροι είναι γεννημένοι (97,98,99)και έτσι θα έχουν και την καινούργια χρονιά δικαίωμα συμμετοχής στο παιδικό πρωτάθλημα.
Σύνθεση Ακαδημίας : Βελέντζας, Παπαδόπουλος Ν. ( 70΄Παππάς Γ), Παντέλογλου Α(70΄Χαρίσης),  Βασιλείου Γ, Τσαλακόπουλος, Παντέλογλου Γ. (65΄Μίλης), Παπαδόπουλος Λ. ,Καλαιτζίδης, Νταμοτσίδης Μελικιώτης, Κανάρης
 
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Νησί με τα αντίστοιχα τμήματα του Αστέρα Αλεξάνδρειας και με τη βοήθεια του καιρού απόλαυσαν το παιχνίδι. Το επόμενο Σάββατο θα αγωνιστούν στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ Βεροίας με τον Τηλέμαχο Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: