Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


 
Με την ομάδα της Ακαδημίας Νάουσας αγωνίστηκε την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στο πλαίσιο διεξαγωγής της 20ης αγωνιστικής του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:1-0

Εικόνα παιχνιδιού:   Δύο νεανικές ομάδες του νομού πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό παιχνίδι, που είχε φάσεις και στις δύο εστίες. Η Ακαδημία Βέροιας προσπάθησε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά έμεινε επιθετικά για ακόμη μια αγωνιστική  στο 0. Η ομάδα της Νάουσας κατάφερε να σκοράρει σε μια από τις φάσεις που δημιούργησε στο 80’ και έτσι κέρδισε το παιχνίδι.
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: Χονδραντώνης, Κάστρης(55’ Πέτκοβιτς), Θεοδωρίδης(75’ Γκίλινας), Ριζούδης, Κιατικίδης, Μαργαρίτης, Τσαλουχίδης, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Σιούτης, Μελικιώτης(65’ Σαμπρής).
Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τον ‘Απόλλωνα’ Λυκογιάννης.
 
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίστηκε το Σάββατο με την ομάδα του Νησελίου αποσπώντας τη νίκη με σκορ 3-1.
Τα γκολ πέτυχαν ο Νταμοτζίδης(2 γκολ) και ο Καλαιτζίδης
Το παιδικό τμήμα της ομάδας της Βέροιας, που προετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, αποτελείται από παίκτες γεννημένους το 1997-98,καθώς οι Μελικιώτης και Παπαδόπουλος, που έχουν γεννηθεί το 1996 συμμετέχουν στους επίσημους αγώνες του ερασιτεχνικού τμήματος του Συλλόγου.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, (55’Παναγιωτίδης), Παπαδόπουλος, Νταμοτζίδης, Παντέλογλου, Βασιλείου, Καλαιτζίδης, Τσαλακόπουλος, Χαρίσης, Μίλης, (40’ Παπάς), Μελιόπουλος.
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα αγωνίζεται με τις Βαρβάρες στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ.  
 
 Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής του Συλλόγου αγωνίστηκαν με τον ‘Τηλέμαχο’ Αλεξάνδρειας στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ Βεροίας. Οι λιλιπούτειοι φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν τους αγώνες με τη βοήθεια του καλού καιρού.Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα αυτά αγωνίζονται με την ΕΑΠ Μακροχωρίου στο γήπεδο του Μακροχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: