Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Την Κυριακή, 25/9 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αντιμετώπισε την ομάδα του Αρχαγγέλου στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΟ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ:6-1
Σύνθεση Ακαδημίας: Χονδραντώνης, Παλούκας, Θεοδωρίδης, Κιατικίδης, Νταμοτσίδης(77’ Αντωνίου), Μελικιώτης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης,(65’ Μαργαρίτης), Γκίλινας, Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος Λ., (60’ Μπαλτζής)
Σκόρερ:11’’-17’-73’ Γκίλινας, 42’ Μελικιώτης, 65’- 79’ Γαβριηλίδης
Εικόνα παιχνιδιού: Εξαιρετική απόδοση πέτυχε η ομάδα της Βέροιας ιδιαίτερα στο ‘α ημίχρονο, που μπήκε πολύ δυναμικά και προηγήθηκε ήδη από το 11ο δευτερόλεπτο. Η διαφορά στο τελικό σκορ –που θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη- φανερώνει την απόλυτη επικράτηση της ομάδας της Ακαδημίας έναντι του αντιπάλου της. Οι νεότεροι των ‘μπέμπηδων’  δίκαια ξεχώρισαν και έκλεψαν τις εντυπώσεις αφήνοντας υποσχέσεις για τη συνέχεια.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στα Μονόσπιτα.
Έναρξη παιδικού πρωταθλήματος
Στις 2 Οκτωβρίου ξεκινά το παιδικό πρωτάθλημα του νομού Ημαθίας και η Ακαδημία Βέροιας αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα της φετινής χρονιάς τον ‘Κένταυρο’ Μελίκης στο ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων.
Έναρξη τουρνουά και στα υπόλοιπα τμήματα υποδομής
Η κλήρωση για το καθιερωμένο τουρνουά των τμημάτων προ- παιδικό έως bambino, που διοργανώνουν οι Ακαδημίες του νομού Ημαθίας και των γειτονικών νομών θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 28/9. Οι γονείς θα ενημερωθούν για τον πρώτο αγώνα των λιλιπούτειων φίλων του αθλήματος.
Εντυπωσιακή παρουσία της Ακαδημίας στο φιλικό της ΠΑΕ Βέροιας με τον Πανθρακικό
Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Βέροιας που αγωνίστηκαν στο δημοτικό στάδιο Βέροιας πριν τον φιλικό αγώνα της ΠΑΕ Βέροιας με την ομάδα του Πανθρακικού. Οι ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές εντυπωσίασαν το φίλαθλο κοινό, που συγκεντρώθηκε να παρακολουθήσει το παιχνίδι της ‘βασίλισσας’, ενώ απέδειξαν πως το μέλλον διαγράφεται λαμπρό… Χαρακτηριστικό της εντυπωσιακής παρουσίας των νεαρών ποδοσφαιριστών είναι το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας και του Πανθρακικού πριν την συνηθισμένη προθέρμανση παρακολούθησαν τα παιχνίδια των  ταλέντων της Ακαδημίας Βέροιας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: