Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Τo παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας συνεχίζει με αμείωτο ενδιαφέρον τις δραστηριότητες του όχι μόνο με τις προγραμματισμένες προπονήσεις αλλά και με φιλικά παιχνίδια.  Την Τρίτη, 6/09 έπαιξε στο Μακροχώρι με το αντίστοιχο τμήμα της Ε.Α.Π και το τελικό σκορ ήταν 3-3.
Σκόρερ για την ομάδα της Βέροιας ήταν ο Νταμοτσίδης στο 40΄, ο Πελεκίδης στο 60΄και ο Βασιλείου Σ. με χτύπημα πέναλτι στο 70΄.
 
          Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας:  Βελέντζας ,Μίλης, Παπάς, Βασιλείου Γ, Παπαδόπουλος  Ν, Τσαλακόπουλος, Καλαιτζίδης, Νταμοτσίδης, Τιλκερίδης, Μανουσαρίδης, Χαρίσης                                                                                                                                       Σε ένα ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Βασιλείου Σ, Δουλκέρογλου ,Πελεκίδης, Παπακωνσταντίνου, Γαβριηλίδης, Παπαδόπουλος Χ, Γκιουλέκας ,Ακπαρίδης, Γαβριηλίδης, Μελιόπουλος
Επίσης την Πέμπτη  8/9 αγωνίστηκαν σε φιλικό παιχνίδι  στον Άγιο Γεώργιο με τον τοπικό Απόλλωνα. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της Βέροιας  με σκορ 1-6.
 Για την ιστορία τα τέρματα πέτυχαν οι:   Νταμοτσίδης (2), Τιλκερίδης( 2),  Μανουσαρίδης, Παπαδόπουλος Χ .
      Ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις άφησαν οι Χαρίσης και Παπακωνσταντίνου που κλήθηκαν να παίξουν τερματοφύλακες για πρώτη φορά από ένα ημίχρονο και το κατάφεραν με μεγάλη επιτυχία.
        
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας:   Χαρίσης(40΄Παπακωνσταντινου) , Μίλης,(60΄Δουλκέρογλου)  Βασιλείου Γ, Παπαδόπουλος Ν,Παπαδόπουλος Χ, (40΄Πελεκίδης)  Τσαλακόπουλος, Ακπαρίδης,(40΄Μελιόπουλος) Νταμοτσίδης, Τιλκερίδης, Μανουσαρίδης, Παπακωνσταντίνου,(40΄  Βασιλείου Σ),  ,    .
Την Πέμπτη  16/09/2011 έχει προγραμματιστεί φιλικός αγώνας με το αντίστοιχο τμήμα του Μακεδόνα Βέροιας.
Ενώ  το Σάββατο 17/09  θα ταξιδέψει στα Γιαννιτσά όπως και τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας  προκειμένου να αγωνιστεί σε φιλικά παιχνίδια πριν τον αγώνα της ομάδας της ΠΑΕ Βέροιας με την τοπική ομάδα ως άλλο ένα επισφράγισμα του δεσμού και της συνεργασίας των ομάδων της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: