Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
 

Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα του Μακεδόνα πραγματοποιώντας την 26η αγωνιστική του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-0
 
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) Βελέντζας, Αργυρόπουλος, Θεοδωρίδης, Βασιλείου,(46' Κιατικίδης), Αντωνίου (83' Απκαρίδης), Νταμοτζίδης,Μελικιώτης, Γαβριηλίδης,  Γκίλινας,(72' Παπαδόπουλος Ν.), Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος Λ.
Εικόνα παιχνιδιού: Ένα πολύ καλό παιχνίδι παίχτηκε την Κυριακή και από τις δύο ομάδες. Ο Μακεδόνας ξεκίνησε λίγο καλύτερα από την Ακαδημία και στο πρώτο τέταρτο είχε δύο φάσεις με ένα δοκάρι και ένα τετ α τετ, στα οποία όμως ο τερματοφύλακας της Ακαδημίας, Βελέντζας αντέδρασε σωστά. Απο'κει και πέρα η νεανική ομάδα της Ακαδημίας ανέβασε απόδοση και στο α' ημίχρονο θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως οι ωραίες συνεργασίες του Μελικιώτη, του Γκίλινα και του Γαβριηλίδη δεν καρποφόρησαν σε κάποιο τέρμα. Με αυτή την εικόνα έκλεισε το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι “μπέμπηδες” βελτίωσαν ακόμη παραπάνω την απόδοσή τους και στο 68' με απίστευτο σε εκτέλεση φάουλ του Αργυρόπουλου άνοιξαν το σκορ. Στη συνέχεια, μετά από 10 λεπτά μετά από ωραία συνεργασία και ωραία πάσα του Γαβριηλίδη, ο Παπαδόπουλος Ν. με εκπληκτικό σουτ διαμόρφωσε το 2-0. Η Ακαδημία συνέχισε να έχει την υπεροχή του αγώνα χωρίς ωστόσο να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα.
Σκόρερ Ακαδημίας: 62' Αργυρόπουλος, 77' Παπαδόπουλος Ν.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αγωνιστεί στην έδρα της “Θύελλας” Στενημάχου.
Φιλικό για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας
Το Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ Κουλούρας, όπου οι δύο ομάδες του νομού πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό φιλικό παιχνίδι, που κατέληξε ισόπαλο.
ΠΑΟΚ Κουλούρας- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας: 2-2
Σύνθεση Ακαδημίας: Παπακωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Ν., Βασιλείου(55' Χαρίσης), Πελεκίδης, Απκαρίδης, Ιωαννίδης(45' Μίλης), Καλαίτζίδης, Τσαλακόπουλος, Νταμοτσίδης,(60' Κωνσταντινίδης), Μελιόπουλος(30' Μανουσαρίδης), Τηλκερίδης(80' Μπαλτουβάνος)
Σκόρερ Ακαδημίας:20' Νταμοτσίδης, 35' Μανουσαρίδης
Εικόνα παιχνιδιού:Στο α' ημίχρονο πρωτοβουλία κινήσεων είχε η ομάδα της Ακαδημίας, η οποία κατάφερε να προηγηθεί με δύο όμορφα γκολ, το πρώτο στο 20ο λεπτό με σουτ του Νταμοτσίδη και στη συνέχεια στο 35' με πλασέ του Μανουσαρίδη. Η ομάδα της Βέροιας στη διάρκεια του παιχνιδιού είχε και άλλες ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ, αλλά τελικά ο αγώνας παρέμεινε στο ισόπαλο 2-2.
Το θετικότερο όλων ήταν ότι στη συνάντηση των δύο ομάδων παίχτηκε ένα πολύ καλό παιχνίδι, που είχε ρυθμό, φάσεις και προσπάθεια από όλους τους παίκτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα πλαίσια του αθλητισμού.
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας προετοιμάζεται για το τουρνουά που διοργανώνει ο Δήμος Βέροιας στις 6-7-8/4, που θα έχει ως έδρα το γήπεδο Μακροχωρίου.
Φιλικό με το Μακεδόνα για τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής
Φιλικό παιχνίδι στην έδρα τους, στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ πραγματοποίησαν και τα μικρότερα τμήματα της Ακαδημίας Βέροιας, που φιλοξένησαν την ομάδα του Μακεδόνα.
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας - Μακεδόνας Βέροιας
Τμήμα Προ-παιδικό: 6 - 2
Σκόρερ Ακαδημίας:Σοφιανίδης, Παπαδόπουλος Χρ., Μίλης(2), Μπρανιώτης, Τρούπκος
Τμήμα Junior: 3 - 1
Σκόρερ Ακαδημίας: Ταραμονλής, Σάρκα, Τεμιρτζόγλου
Τμήμα Pro- junior: 3 - 3
Τμήμα Bambino: 7 - 2
Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας θα συμμετάσχουν στο τουρνουά του Δήμου Βέροιας την Παρασκευή 6, Σάββατο 7 και Κυριακή 8 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: