Δευτέρα 9 Απριλίου 2012


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της “Θύελλας” Στενημάχου πραγματοποιώντας την 27η αγωνιστική του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
ΘΥΕΛΛΑ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-0
 
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) Βελέντζας, Αργυρόπουλος, Θεοδωρίδης, Βασιλείου, Αντωνίου (85' Μπέζατ), Νταμοτζίδης, Μελικιώτης, Γκίλινας,(77' Παλούκας.), Τσαλουχίδης,Παπαδόπουλος Λ., Παπαδόπουλος Ν.(64' Μπύρνας).
Εικόνα παιχνιδιούΑκόμη μια καλή προσπάθεια κατέβαλαν οι “μπέμπηδες” την Κυριακή σε ένα παιχνίδι που σε αρκετά διαστήματα ο δυνατός αέρας δυσκόλευε τη δουλειά των παικτών. Ο αγώνας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αμφίρροπος, καθώς και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες να προηγηθούν και να πάρουν τη νίκη, κάτι που τελικά πέτυχε ο Στενήμαχος. Αγωνιστικά, στο 17' για την Ακαδημία μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Μελικιώτη το σουτ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Στενημάχου. Στη συνέχεια, στο 37' σε τετ α τετ του Γκίλινα τελευταία στιγμή τον “ξεγέλασε” ο αγωνιστικός χώρος και έχασε την ευκαιρία για γκολ. Στο 68' μετά από ωραίο “1-2” του Αντωνίου με το Νταμοτσίδη ο τελευταίος κάνει κούρσα 25 μέτρων, αλλά τελευταία στιγμή αστοχεί στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πολύ καλή η φιλοξενία που δέχθηκε η Ακαδημία Βέροιας από τους γηπεδούχους.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει τη “Θύελλα” Στενημάχου για την επάξια άνοδο στην Α1 κατηγορία και της εύχεται καλή επιτυχία για τη συνέχεια.
Την επόμενη αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί στις 22/4 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αγωνιστεί στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα της Λυκογιάννης.
Φιλικό για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας
Ξεκουράστηκαν οι αθλητές του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας το Σαββατοκύριακο που πέρασε, καθώς οι προγραμματισμένοι αγώνες του τμήματος στο τουρνουά του δήμου “Vergina Cup” αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν. Ωστόσο, αρκετοί ποδοσφαιριστές του παιδικού ενισχύουν κάθε Κυριακή το δυναμικό του ερασιτεχνικού τμήματος στους αγώνες του πρωταθλήματος και σταδιακά οι παίκτες του παιδικού τμήματος   κερδίζουν χρόνο σε συμμετοχή στους επίσημους αγώνες. Τη Μ.Τετάρτη οι αθλητές του παιδικού θα αγωνιστούν με την Ακαδημία Ηγουμενίτσας στο ΔΑΚ.
Μετά την αναβολή του τουρνουά του δήμου τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Βέροιας αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Νησέλι με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας.
Τη Μ. Τετάρτη και αυτά τα τμήματα θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους την ομάδα της Ηγουμενίτσας, ενώ στη συνέχεια μέχρι την επόμενη Τετάρτη, 18-4 που είναι η νέα συνάντηση, οι αθλητές θα ξεκουραστούν.
Τετάρτη, 11/4:
Στις στάσεις: 11.00' Στα γραφεία: 11.15'
Έναρξη αγώνων: 12.00' Ώρα επιστροφής: 14.15'
Χρώμα στολής: Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: