Τρίτη 1 Μαΐου 2012


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της Πατρίδας με την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 29ης αγωνιστικής του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
ΠΑΤΡΙΔΑ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-3
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) Τα'ι'λαχίδης, Θεοδωρίδης,(62' Σαμπρής), Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος Λ., Αργυρόπουλος, Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Γκίλινας, Παλούκας, Μελικιώτης, Μπεζάτ (77' Τσιούχας,).


Σκόρερ Ακαδημίας: 24' Αργυρόπουλος, 62'-87' Μελικιώτης


Εικόνα παιχνιδιούΕξαιρετική η εμφανίση των παικτών της Ακαδημίας στην έδρα της τρίτης ομάδας του ομίλου, Πατρίδας. Οι ποδοσφαιριστές της Βέροιας αγωνίστηκαν με πάθος δείχνοντας ένα παιχνίδι πριν τη λήξη του πρωταθλήματος την κλάση τους και τη σκληρή δουλειά όλης της χρονιάς. Το πρώτο γκολ της Ακαδημίας ήταν αποτέλεσμα όμορφης συνεργασίας των Γαβριηλίδη, Γκίλινα και Μιχαηλίδη, όπου ο τελευταίος τροφοδότησε πολύ σωστά το συμπαίκτη του Αργυρόπουλο, ο οποίος έκανε το 1-0. Τα δύο επόμενα γκολ της Βέροιας ήρθαν μετά από ατομικές ενέργειες του Μελικιώτη, ο οποίος με δύο πανέμορφα σουτ ολοκλήρωσε το ωραίο θέαμα και διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Το επόμενο Σάββατο, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αγωνιστεί στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τον “ΠΑΟ Νέας Γενεάς” στον τελευταίο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος .

Δυναμική συμμετοχή στο τουρνουά “Vergina Cup” για τα υπόλοιπα τμήματα
Ιδιαίτερα δυναμική ήταν η παρουσία των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στο τριήμερο τουρνουά του Δήμου Βέροιας που έχει γίνει πια θεσμός. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Βέροιας εντυπωσίασαν με το ταλέντο, το μεράκι και τη συνέπειά τους και τις τρεις ημέρες και παρουσίασαν στο κοινό ένα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα και μια γεύση για το μέλλον... Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Δήμου και των τοπικών ομάδων και η προσπάθεια όλων ευχαρίστησε με το τελικό αποτέλεσμα και τους πιο αυστηρούς. Σημαντικότερο όλων ήταν οι όμορφες εικόνες των μικρών ποδοσφαιριστών όλων των ομάδων που “πλημμύρισαν” τα γήπεδα και μας θύμισαν πως το ποδόσφαιρο μπορεί να γίνει μια μεγάλη γιορτή. Το ραντεβού δόθηκε για την επόμενη χρονιά.
Την Τετάρτη τα τμήματα προ- παιδικό- bambino θα συγκεντρωθούν στις 14.30' στις στάσεις της πόλης για να τους μεταφέρει το λεωφορείο της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας όπου και θα αγωνιστούν σε μεταξύ τους παιχνίδι πριν τον αγώνα της ΠΑΕ Βέροιας, τον οποίο και θα παρακολουθήσουν στη συνέχεια ενισχύοντας την αγαπημένη τους ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: