Δευτέρα 7 Μαΐου 2012


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας πραγματοποιώντας την τελευταία επίσημη αγωνιστική του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ - “ΠΑΟ Νέας Γενεάς”3-1
 
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) ΒελέντζαςΑργυρόπουλος, Βασιλείου (67' Σαμπρής),Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος Λ.,Παπαδόπουλος Ν., (78' Τσιούχας,) Μιχαηλίδης, Γαβριηλίδης, Γκίλινας, Καλα'ι'τζίδης, (46' Θεοδωρίδης), Μελικιώτης.
Σκόρερ Ακαδημίας: 23' Καλα'ι'τζίδης, 62' Μελικιώτης, -75' Γαβριηλίδης
Εικόνα παιχνιδιούΙδιαίτερα νεανικό το ρόστερ που κατέβασε στο παιχνίδι της Κυριακής για άλλη μια φορά ο προπονητής της Ακαδημίας Βέροιας και βέβαια μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση δικαιώθηκε για την επιλογή του αυτή. Στο 23' μετά από πολύ ωραία συνεργασία των πιτσιρικάδων, ο Καλα'ι'τζίδης άνοιξε το σκορ με πολύ όμορφο σουτ στην κίνηση στο ύψος της μεγάλης περιοχής. Πριν το γκολ της Ακαδημίας η Νικομήδεια είχε δύο ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της Βέροιας συνέχισε την καλή εμφάνιση και με δύο γκολ, το πρώτο του Μελικιώτη στο 62΄και στη συνέχεια του Γαβριηλίδη στο 75΄διαμόρφωσε το τελικό 3-1.
Παρα τη λήξη του πρωταθλήματος το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας θα συνεχίσει τις προπονήσεις και θα δίνει διάφορα φιλικά παιχνίδια με πρώτο αυτό με την ομάδα του “ΠΑΟΚ” Κουλούρας την Πέμπτη στις 19.15' στο γήπεδο της Κουλούρας.

Ρεπό το Σάββατο για τα τμήματα υποδομής
Ξεκουράστηκαν το Σάββατο οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές των υπολοίπων τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας. Λόγω των εθνικών εκλογών τα τμήματα αυτά δεν πραγματοποίησαν κάποιο φιλικό παιχνίδι, ωστόσο οι προπονήσεις αυτή την εβδομάδα συνεχίστηκαν κανονικά με μόνη αλλαγή στο πρόγραμμα η ώρα αναχώρησης του λεωφορείου της ομάδας θα γίνεται στις 17.00'.
Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους, στα βοηθητική γήπεδα του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας τον “Αστέρα” Αλεξάνδρειας. Οι νεαροί παίκτες πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις στις 9.30' και στο ΔΑΚ στις 10.00' , ενώ η επιστροφή θα γίνει στη 13.00'. Χρώμα στολής: κόκκινο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: