Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα της Σφηκιάς στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος και κέρδισε με 7-2.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΉΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 2011-12
Σκόρερ: 3’ Μιχαηλίδης 1-0, 10’ Νταμοτζίδης 2-0, 20’ Κυπαρισσόπουλος 2-1, 33’ Μαστορόπουλος 2-2, 44’ Γαβριηλίδης (πεν) 3-2, 49’ Μανουσαρίδης 4-2, 54’ Μιχαηλίδης 5-2, 65’ & 72’Γαβριηλίδης 7-2.
Εικόνα παιχνιδιού: Ενώ η Ακαδημία Βέροιας προηγήθηκε νωρίς στο παιχνίδι-στο 15ο λεπτό το σκορ ήταν 2-0, δεν απέφυγε τα γνωστά λάθη στην άμυνά της, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στη Σφηκιά να ισοφαρίσει στο 30' σε 2-2. Η νεανική ομάδα της Ακαδημίας συνεχίζοντας να έχει τον πλήρη έλεγχο του αγώνα κατάφερε να πετύχει άλλα δύο γκολ και να πάει στα αποδυτήρια κερδίζοντας με 4-2. Στην επανάληψη του αγώνα η Ακαδημία συνέχισε να δημιουργεί ευκαιρίες με αποτέλεσμα να διευρύνει το σκορ στο τελικό 7-2, ενώ έχασε ευκαιρία στο 74' να ανοίξει παραπάνω το σκορ με κεφαλιά του Κιατικίδη που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ από τον κορυφαίο παίκτη του αγώνα, τον Αργυρόπουλο.
Ακαδημία: Χονδραντώνης, ΚΙΑΤΙΚΙΔΗΣ, Νταμοτζίδης (75’ Ακπαρίδης), Γαβριηλίδης, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, Γκίλινας, Τσαλουχίδης, Σιούτης (46’ Μανουσαρίδης), ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, Παπαδόπουλος Λ. (71’ Ντεζάτ).
Σφηκιά: Αργυρόπουλος, Φωτόπουλος, Χρυσόπουλος, Μανδέλας, Μαστορόπουλος, ΚΥΠΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, Βλάχος, Περουσανίδης (71’ Καράμπαλης), Παπαγεωργίου, Χρυσόπουλος.
Αναβολή για τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας.
Το παιδικό τμήμα της ομάδας της Βέροιας θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 17/3 το αναβληθέν παιχνίδι με την ομάδα του Μακεδόνα στο γήπεδο Λαζοχωρίου.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής θα φιλοξενήσουν στην έδρα τους, στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ Βεροίας τα αντίστοιχα τμήματα της Αγίας Βαρβάρας. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 10.30', ενώ οι μικροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις της πόλης στις 9.30' με την κόκκινη στολή.

ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΙΑΣΩΝΑ 
 Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή του παιδικού τμήματος Βελέντζα Ιάσονα για τη συμμετοχή του στον 72ο Πανελλήνιο Μαθηματικό διαγωνισμό “Ευκλείδης” και για τη διάκρισή του στη δεύτερη θέση, που αντιστοιχεί σε αργυρό μετάλλιο. Του ευχόμαστε ολόψυχα οι κόποι του και η συνέπεια που επιδεικνύει με ό,τι καταπιάνεται να συνεχίσουν να αποδίδουν καρπούς και να έχει δύναμη και καλή επιτυχία στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, “Αρχιμήδης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: