Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ



Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αντιμετώπισε στην Άγία Μαρίνα την τοπική ομάδα στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-3


Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) Βελέντζας, Θεοδωρίδης, Κιατικίδης, Αντωνίου, Νταμοτζίδης, (49' Μιχαηλίδης), Μελικιώτης, Γαβριηλίδης,(72' Μπεζάτ),  Τσαλουχίδης, Σιούτης, (79΄Γκίλινας), Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος Λ..
Εικόνα παιχνιδιού: Μέτριο θέαμα παρακολούθησαν οι φίλαθλοι που συγκεντρώθηκαν την Κυριακή στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας. Η Ακαδημία Βέροιας στο 'α ημίχρονο παρουσίασε αρκετά ¨χλιαρή¨ εμφάνιση, ωστόσο άλλαξε την εικόνα αυτή στην επανάληψη του αγώνα. Μέχρι το τέλος του πρώτου 45λεπτου οι νεαροί παίκτες της Βέροιας δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες με τους Αντωνίου, Νταμοτζίδη και Γαβριηλίδη, που ωστόσο δεν κατέληξαν σε κάποιο τέρμα. Στο β' ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας ανέβασαν την απόδοσή τους, πετυχαίνοντας δίκαια το τελικό 0-3 που θα μπορούσε να διευρυνθεί παραπάνω αν οι τελικές τους προσπάθειες ήταν πιο εύστοχες.
Σκόρερ Ακαδημίας: Γαβριηλίδης (59'- πεν. 68')- Αντωνίου 75'.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα αγωνιστεί στο ΔΑΚ Βεροίας με την Ακαδημία Νάουσας.


Η πρόκριση στην επομένη φάση για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας χάθηκε…στα Ασώματα.
Δεν τα κατάφερε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδόσφαιρου Βέροιας να προκριθεί στην επομένη φάση του παιδικού πρωταθλήματος παρά την πολύ καλή εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της κυρίως στο α΄ μέρος του αγώνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε και μόλις στο 1΄είχαμε μοναδική ευκαιρία για την Ακαδημία καθώς ο Μανουσαρίδης πλάσαρε από μικρή απόσταση και τελευταία στιγμή έδιωξε το σώμα του παίκτη του Μακεδόνα. Συνεχίστηκε η υπεροχή της Ακαδημίας και στο 10΄σε μια επέλαση από τα αριστερά ο Νταμοτσίδης σούταρε από μέση απόσταση και η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 20΄ καλή εκτέλεση φάουλ του Βασίλειου Γ. εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ του Μακεδόνα. Στο 30΄και σε μια σύγχυση της άμυνας της Ακαδημίας ο  επιθετικός του Μακεδόνα βγήκε σε θέση τετ α τετ αλλά δεν αξιοποίησε την ευκαιρία.
Στο β' μέρος η ομάδα του Μακεδόνα μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο, είχε δυο δοκάρια και κάποιες καλές ευκαιρίες. Οι παίκτες της Ακαδημίας έδωσαν βάση στην επίθεση και παραμέλησαν την άμυνα και έτσι παρουσιάστηκαν πολύ ευάλωτοι παρά τις ευκαιρίες. Οι δυο ομάδες δεν κατόρθωσαν να ανοίξουν το σκορ μένοντας στο λευκό 0-0.
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας : Βελέντζας ,Απκαρίδης, Πελεκίδης,Βασιλείου Γ., Μίλης (40΄ Ιωαννίδης), Τηλκερίδης, (65΄Παπακωνσταντίνου), Τσαλακόπουλος, Παπαδόπουλος, Νταμοτσίδης, Μανουσαρίδης, Χαρίσης (70΄Μελιόπουλος).

Φιλικό με τις Βαρβάρες για τα τμήματα υποδομής
Φιλικούς αγώνες πραγματοποίησαν τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ με την ομάδα των Βαρβάρων. Οι μικροί παίκτες και των δύο ομάδων απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό. Ενδεικτικά αναφέρουμε τα αποτελέσματα των αγώνων:
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας - Αγία Βαρβάρα:
Τμήμα Προ-παιδικό: 3 - 4
Σκόρερ Ακαδημίας: Απαζίδης (2), Παπαδόπουλος Χρ.
Τμήμα Bambino: 6 – 1

Την Τέταρτη 21/03 τα τμήματα Προπαιδικό Τζούνιορ Προτζούνιορ &μπαμπίνη θα αγωνιστούν στο Άγιο Γεώργιο με τα αντίστοιχα τμήματα του τοπικού Απόλλωνα  ,
και το Σάββατο θα ταξιδεύσουν στην Νάουσα αγωνιζόμενοι με τα αντίστοιχα τμήματα  της Ακαδημίας Αργυρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: