Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


 
 
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας την Κυριακή, 13/3 είχε ρεπώ , καθώς βάσει προγράμματος αγωνιζόταν με την ομάδα της Μακεδονίας  Ν, η οποία έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα. Την ευκαιρία αυτή εκμεταλλεύτηκε ο προπονητής του τμήματος, Τάσος Ανθυμιάδης και δοκίμασε την ομάδα σε νέα σχήματα σε φιλικούς αγώνες με δύο αξιόλογες ομάδες. Έτσι, την Πέμπτη η ομάδα της Βέροιας αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο Διαβατού στην έδρα του, ενώ το Σάββατο φιλοξενήθηκε από την ομάδα του Νεοκάστρου. Στα παιχνίδια αυτά δόθηκε χρόνος και σε άλλα νέα παιδιά από το παιδικό τμήμα του Συλλόγου (Κανάρης, Μελικιώτης, Παπαδόπουλος Λεων.)και επιπλέον δοκιμάσθηκαν νέες τακτικές. Για την ιστορία, το σκορ στο πρώτο φιλικό ήρθε 6-4 υπέρ του Διαβατού, ενώ το Νεόκαστρο νίκησε με με 5-3.
Την επόμενη Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται εκτός έδρας με το ‘ΓΑΣ’ Ροδοχωρίου.
Φιλικό για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας με το Νησέλι.
Αλιάκμονας Νησελίου- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας:  2-2
Και αυτό το Σάββατο,12/3/2011 είχαμε αγωνιστική δράση για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας.Αυτή τη φόρα αντιμετώπισε στο Νησέλι Αλεξάνδρειας το αντίστοιχο τμήμα του τοπικού Αλιάκμονα.Ο κάλος καιρός συνέβαλε στο να  απολαύσουν οι παίδες της Ακαδημίας  το παιχνίδι. Πάρα τον κακό αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Βέροιας δημιούργησαν πολλές  ευκαιρίες με δυο δοκάρια και δυο τέρματα που πέτυχαν τελικά, όπως και η ομάδα του Νησελίου γράφοντας το τελικό 2-2, που ικανοποίησε και τις  δυο ομάδες.
Τα τέρματα της Ακαδημίας σημείωσε ο Κανάρης με πλασέ μετά από όμορφη ατομική προσπάθεια και ο Καλαιτζίδης με όμορφο σουτ στη  γωνία   του  αντιπάλου τερματοφύλακα.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας,(40΄Κούβαρος),(60΄Παναγιωτίδης) ,Παπαδόπουλος Ν., Παντέλογλου Α., Κανάρης Β. ,Μίλης Ν. ,Τσαλακόπουλος, Παντέλογλου Γ. ,Νταμοτσίδης, Καλαιτζίδης Ν., Παντέλογλου Κ.,(40΄Βασιλείου Γ.), Χαρίσης  Α. (60΄Μελιόπουλος )
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας θα αγωνίζεται κάθε Σάββατο σε φιλικά παιχνίδια. .Αυτό το Σάββατο έχει προγραμματισθεί φιλικό στην Αλεξάνδρεια με το αντίστοιχο τμήμα του Αστέρα 
 
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν το Σάββατο στη Σκύδρα με την ομάδα του ‘Αετού’. Ο καιρός σιγά σιγά συμμαχεί με τους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές, που εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα.
 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας απέκτησε ένα νέο μέλος με τη γέννηση της κόρης του Πασίδη Σάκη και της γυναίκας του, Ευτυχίας. Τους ευχόμαστε ολόψυχα να τους ζήσει!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σε ολους. Λεγομαι Τσουμανης Μιχαλης. Θα ηθελα να χαιρετισω απο Ρουμανια τους κυριους Σιμπο και Μπλατσιωτη. Ευχαριστω