Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Συνέχισαν την αγωνιστική τους δράση τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στα πλαίσια του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα:
Ισοπαλία με τη Στενήμαχο για την ΑΕΠ
Με τη «Θύελλα» Στενημάχου αγωνίστηκε η ΑΕΠ και πέτυχε την ισοπαλία με το τελικό σκορ 1-1.
ΑΕΠ- «ΘΥΕΛΛΑ» ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ: 1-1
Εικόνα παιχνιδιού: Καλό ρυθμό διατήρησαν οι ομάδες της αναμέτρησης, καθώς οι θεατές παρακολούθησαν αρκετές φάσεις στο αθλητικό κέντρο Ράχης με δυο ομάδες να παλεύουν για τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Η Στενήμαχος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο 1οημίχρονο, δημιούργησε φάσεις για γκολ και είχε δυο δοκάρια με τον Παπαλεξίου στο 7’ και το Γιδάρη στο 24’. Η ΑΕΠ απάντησε στο β’ ημίχρονο, όπου επιβλήθηκε του αντιπάλου της αν και έχασε μοναδικές ευκαιρίες για να πετύχει την πολύτιμη νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς. Στο 72’ σουτ- κεραυνός του Θεοδωρίδη τράνταξε τα δοκάρια, στο 78’ μοναδικό τετ α τετ του Νταμοτσίδη και πλασέ απέκρουσε ο Γιατζίδης, ενώ στη συνέχεια στο 84’ ο Σιούτης μόνος με τον αντίπαλο πλάσαρε δυναμικά και πρόλαβαν οι αμυντικοί να διώξουν την ,πάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή της εστίας και στο 89’ καρφωτή κεφαλιά του Μιχαηλίδη απέκρουσε ενστικτωδώς ο Γιατσίδης.
Άριστη η διαιτησία του Μαυρόπουλου, Ασβεσταρας και Ορφανίδη.
Σκόρερ ΑΕΠ: 56’ Μιχαηλίδης
Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΠ αγωνίζεται στο γήπεδο Παναγιοπούλας με τη Δόξα Ν.
ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
Με τον έναν βαθμό έφυγε από τον Κοπανό και η ομάδα της Ακαδημίας, καθώς πήρε την ισοπαλία στην έδρα της ομάδας της Νάουσας.
«ΓΑΣ» ΚΟΠΑΝΟΥ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 1-1
Εικόνα παιχνιδιού: Καλή απόδοση πέτυχε και η ομάδα της Ακαδημίας, που κατάφερε να πάρει τον έναν βαθμό από τη δυνατή έδρα του ΓΑΣ, χάνοντας ευκαιρίες για να κατακτήσει ακόμη και τη νίκη. Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε ήταν καλό και από τις δύο ομάδες και διατηρήθηκε μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Σκόρερ Ακαδημίας: 62’ Μπέσιος
Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ το Μακεδόνα.
Νίκη για το παιδικό
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας επικράτησε της ΕΑΠ με τελικό 2-1.
Εικόνα παιχνιδιού: Καλό ποδόσφαιρο έπαιξαν οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας απέναντι σε μια δυνατή και μαχητική ΕΑΠ, ωστόσο έχασαν και πολλές ευκαίριες ειδικά στο β’ ημίχρονο για να μεγαλώσουν τη διαφορά στο σκορ. Επικράτησαν ωστόσο του αντιπάλου και συνέχισαν έτσι το νικηφόρο σερί.
Σκόρερ Ακαδημίας: 10’- 45΄ Μπεκιαρίδης
ΑΚΑΔ.ΒΕΡΟΙΑΣ: ΦΛΩΡΟΣ,ΜΠΡΑΝΙΩΤΗΣ,ΣΟΦΙΑΝΝΙΔΗΣ,ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ(45΄ΜΟΥΤΣΑ 65΄ΤΑΡΑΤΣΙΔΗΣ)ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ,ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ,ΑΠΑΖΙΔΗΣ,ΚΟΥΒΑΡΟΣ(60΄ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠ),ΜΠΟΥΓΑΡΤΣΙΤΣ(30΄ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 65΄ΜΠΑΖΑΚΑΣ)
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται με την ομάδα των Λευκαδίων.
Με τον Μακεδόνα τα τμήματα υποδομής
Το Σάββατο 19/10 τα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν με Μακεδόνα στο γήπεδο Λαζοχωρίου. Οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές γέμισαν το γήπεδο με χαμόγελα, χαρά, μαχητικότητα και παρουσίασαν την πιο όμορφη εικόνα του ποδοσφαίρου.
Το επόμενο Σάββατο, 19/10 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας έχουν βάσει ρεπό, ωστόσο συμφώνησαν για φιλικό παιχνίδι με την Ε.Α.Π. 
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις:9.30’ π.μ.
Στα γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.
Στο Μακροχώρι: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.15’ μ.μ.
Χρώμα στολής: Πράσινο
                        Για την Α.Ε.Π.-Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας Σίμπου Σοφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: