Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ερασιτεχνικό Τμήμα:
Εικόνα παιχνιδιού: Συνεχίζει να παίζει με τη φωτιά η Ακαδημία Βέροιας, αφού για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι προηγείται στο 70’ με 4-0 και κατορθώνει να κερδίσει στο τέλος με το αγχωτικό 4-3.
Η ομάδα της Δόξας Λιανοβεργίου προσπάθησε σε όλο το διάστημα του παιχνιδιού και έδειξε πως είναι αξιόλογη ομάδα.
Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας – Δόξα Λιανοβεργίου: 4-3
Σκόρερ Ακαδημίας: 5’ Τσαλουχίδης, 25’ Μιχαηλίδης, 48’ Μπεκιαρίδης, 60’ Νταμοτσίδης (πέναλτι).
Σύνθεση Ακαδημίας: Μουχτάρης, Γκιουλέκας, (55’ Γκαλαίτσης), Σαπχατζίδης, Τουραντζίδης, Νταμοτσίδης, Ντόγος (65’ Γαβριηλίδης Χρ.), Μιχαηλίδης, Μπεκιαρίδης, Συμπεθέρης, (46’ Γαβριηλίδης Τ.,), Τσαλουχίδης, Σαμπρής.
Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 9-11 η Ακαδημία Βέροιας παίζει στην έδρα του «Αλιάκμονα» Νησελίου στο γήπεδο Κορυφής.
Τμήμα παιδικό:
Εικόνα παιχνιδιού: Παίζοντας κατά διαστήματα σοβαρά και απλά οι νεαροί παίκτες της Ακαδημίας, ενώ βρέθηκαν να χάνουν με 1-3, ανέβασαν την απόδοσή τους στο 45’ και επικράτησαν των Λευκαδίων με το εντυπωσιακό 9-4.

Σκόρερ Ακαδημίας: 3 Απαζίδης, 3 Κωστογλίδης, 1 Σοφιανίδης, 1 Σάρκα, 1 Παραστατίδης.
Σύνθεση Ακαδημίας: Χατζηπαναγιωτίδης, Παπουλίδης, Απαζίδης, Μπρανιώτης, Κωστογλίδης , Μπούγκαρτσιτς, Ντινόπουλος (50’ Αθανασόπουλος), Σοφιανίδης, Ανάστος (55’ Παραστατίδης), Παπουλίδης (41’ Σάρκα), Ταρατσίδης.
Επόμενη αγωνιστική: Το επόμενο Σάββατο η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα του Ολυμπιακού Νάουσας, στο γήπεδο Αγίου Νικολάου.
Τμήματα υποδομής:
Στο ΔΑΚ αγωνίστηκαν τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο με την ομάδα του Μακεδόνα, αφού στο γήπεδο Γεωργιανών αγωνιζόταν το παιδικό τμήμα της ομάδας.
Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται το Σάββατο 8/11 στην έδρα τους, στο γήπεδο Γεωργιανών με την ομάδα του Αργυρίου από τη Νάουσα.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές θα πρέπει να βρίσκονται στις στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου: στις 9.00’ π.μ.
Στο γήπεδο: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή 13.15’ μ.μ.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας υποδέχεται και καλωσορίζει τον κ. Μπακόλα Γεώργιο στη θέση του έφορου. Το ήθος και η εμπειρία του κου Μπακόλα είναι στοιχεία χρήσιμα για την ομάδα της Ακαδημίας.
Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: