Δευτέρα 3 Απριλίου 2017



ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τμήματα Υποδομής
Για μια ακόμη Κυριακή οι νεαροί ποδοσφαιριστές χάρηκαν με τους συναθλητές τους της Ακαδημίας Γαϊτάνου το ποδόσφαιρο σε πολύ όμορφες αναμετρήσεις, με ωραίες ενέργειες και φάσεις, που παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο Γεωργιανών.
Την προσεχή αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου  Βέροιας υποδέχεται τους ποδοσφαιριστές των «Τηλέμαχων» Αλεξάνδρειας στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Γεωργιανών.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 5/4.

Ετοιμάζεται ταξιδάκι για τους μικρούς μας αθλητές, αφού την Μ.Τρίτη 11/4 θα φιλοξενηθούν αγωνιστικά από την Ακαδημία του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ, που ξεχωρίζει οργανωτικά και ποδοσφαιρικά στη Θεσσαλονίκη.
Παρακαλούνται οι γονείς των αθλητών να παραδώσουν τις δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία του Συλλόγου έως τις 7/4.

Από την Τετάρτη 5/4 οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας θα μπορούν να παραλάβουν τις λαμπάδες τους για το Πάσχα από τα γραφεία του Συλλόγου δωρεάν.

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Α.Ε.Π. - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-1
Σύνθεση Ακαδημίας: ΣΟΥΡΟΒΙΚΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Κ., ΚΑΪΛΟΓΛΟΥ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΙΑΡΙΔΗΣ, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ,ΜΠΑΝΤΗΣ,(82’ΠΑΥΛΙΔΗΣ), ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛ., ΑΝΑΣΤΟΣ,(75’ ΣΑΡΚΑ), ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, ΠΡΩΤΟΓΕΡΗΣ(65’ ΣΑΝΤΙΚΙΔΗΣ).
Σκόρερ Ακαδημίας:3’ ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ
Εικόνα παιχνιδιού:  Πολύ μεγάλη προσπάθεια κατέβαλαν οι παίκτες της Ακαδημίας στο γήπεδο Ραχιάς απέναντι στην Α.Ε.Π. και σίγουρα μπορούσαν να αποκομίσουν κάτι καλύτερο όμως ατύχησαν στις λεπτομέρειες του αγώνα.
Στα θετικά του αγώνα η πολύ καλή εμφάνιση του νεαρού Ανάστου Βας.(γενν. 2002)
Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 9/4  η Ακαδημία υποδέχεται στο ΔΑΚ Βέροιας τη Δόξα Νάουσας

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Από τη Δευτέρα 10/4 και κάθε Δευτέρα ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων κ. Χωλόπουλος Χρήστος θα γυμνάζει τους τερματοφύλακες των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Η προπόνηση θα ξεκινά στις 16.00’ και θα τελειώνει στις 17.00’ μ.μ. στο ΔΑΚ Βέροιας.
                   Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία


Δεν υπάρχουν σχόλια: