Τετάρτη 3 Μαΐου 2017



ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τμήματα Υποδομής
Στη Ραχιά αγωνίστηκαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με τους συναθλητές της Ακαδημίας του Στέφανου Γαϊτάνου, του ΠΑΟΚ Κουλούρας και της ομάδας της Φλώρινας. Ωραία τα παιχνίδια, με όμορφες φάσεις και γκολ, γήπεδα γεμάτα παιδικές φωνές και χαμόγελα. Δηλαδή, σκοπός επετεύχθη!
Την Κυριακή 7 Μαϊου η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας θα λάβει μέρος στο τουρνουά της Πατρίδας.
Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:
Στάσεις και Γραφεία Συλλόγου: 9.30’ π.μ.
Γήπεδο Πατρίδας: 10.15’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.45’ π.μ.
Αναχώρηση από γήπεδο Πατρίδας: 13.45’ μ.μ.

Πλούσια αθλητική δράση για τη συνέχεια…
Κάθε άλλο παρά χαλαρή είναι η συνέχεια για τους αθλητές των τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας, αφού ακολουθεί πλούσια αθλητική δράση με συμμετοχή σε πληθώρα τουρνουά εντός αλλά και εκτός του νομού. Την επόμενη Κυριακή 14 Μαϊου ταξιδεύουμε Φλώρινα για το ιδιαίτερα επιτυχημένο τουρνουά του ΠΑΣ Φλώρινας, που έχουμε την τιμή να είμαστε καλεσμένοι κάθε χρόνο.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
«ΕΘΝΙΚΟΣ» ΡΑΧΗΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-6
Σύνθεση Ακαδημίας: ΣΟΥΡΟΒΙΚΗΣ, Παπουλίδης Κ., , ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Αλ., Μπαντής,(55’ Πρωτογέρης), ΚΑΪΛΟΓΛΟΥ, (60’ Σάρκα), ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, (65’ Μελιόπουλος), ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Σαντικίδης, ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ.
Σκόρερ Ακαδημίας: 38’ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, 49’,68’, 70’ ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, 54’ ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, 84’ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Αλ.,
Εικόνα παιχνιδιού:  Θετικά έκλεισε τη χρονιά η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, αφού κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του «Εθνικού» Ράχης. Το παιχνίδι είχε αρκετές φάσεις και στις δύο εστίες στο α΄ημίχρονο. Στο β’ ημίχρονο η ομάδα της Βέροιας επέβαλε το ρυθμό της, δημιούργησε αρκετές φάσεις και έχοντας σε καλή ημέρα τον αρχισκορερ της Συμπεθέρη Δ. πήρε τη νίκη εύκολα και δίκαια.
Η Διοίκηση της Ακαδημίας ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας που βοήθησαν να τελειώσει αυτή η χρονιά θετικά.
Οι προπονήσεις ερασιτεχνικού- παιδικού τμήματος συνεχίζονται κανονικά.
                   Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία


Δεν υπάρχουν σχόλια: