Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

"ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ"
Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά άσκηση. Δεν είναι μόνο ένας τρόπος να γυμνάσουν τα παιδιά μας το σώμα τους. Να είναι υγιείς και να έχουν σωματική δύναμη. Το ποδόσφαιρο ή καλύτερα σωστός προπονητής οφείλει να πλάθει ήθος. Να εμπνέει. Να αποτελεί παράδειγμα.
Αυτό τουλάχιστον πιστεύουμε όλοι οι άνθρωποι στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας 23 χρόνια που ασχολούμαστε με τη διαπαιδαγώγηση των αθλητών της πόλης μας.
Συνεχίζοντας στην ίδια φιλοσοφία και θέλοντας να περάσουμε το μήνυμα της ευγνωμοσύνης, του αλτρουισμού, της ανθρωπιάς στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας προβαίνουμε σε μια κίνηση που ξεπερνά το αθλητικό ιδεώδες και αγγίζει το ανθρώπινο.
Στις επόμενες αθλητικές μας συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές μας (προπονήσεις, αγώνες) μέχρι τα Χριστούγεννα τους καλέσαμε να φέρουν όλοι από ένα βιβλίο ή ένα παιχνίδι από τη συλλογή τους. Όχι απαραίτητα κάτι ακριβό, σίγουρα κάτι σε καλή κατάσταση. Τα πράγματα που θα συγκεντρώσουμε θα τα παραδώσουμε σε κάποιον συνεργάτη του Συλλόγου "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ", ενός συλλόγου που επιτελεί εξαιρετικό έργο στη φροντίδα και μέριμνα παιδιών που, προερχόμενα από οικογένειες που δυσλειτουργούν ή είναι διαλυμένες, βιώνουν την παραμέληση, την ψυχολογική και σωματική βία, την περιθωριοποίηση και την απόρριψη, τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και μέσα στο σχολικό και κοινωνικό περιβάλλον, καθώς και η παντοειδής ενίσχυση των οικογενειών τους.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας δε μένει μόνο στο γήπεδο.
Κοιτάζει την κοινωνία μας στα μάτια. Προετοιμάζει τους αθλητές να αντιμετωπίσουν κάθε κοινωνικό έρεισμα που θα συναντήσουν στο διάβα τους. Τους μαθαίνει την αγάπη.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας φωνάζει:
"ΔΩΣΕ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: