Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 
Με το δεξί ξεκίνησε η χρονιά για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, αφού συνέχισε τις νίκες της στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην ομάδα της Σφηκιάς.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΣΦΗΚΙΑ:3-1

Εικόνα παιχνιδιού: Η ομάδα της Βέροιας δεν κατάφερε να πιάσει μια πολύ καλή απόδοση, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα της χαρίζει τους τρεις βαθμούς της νίκης και την κρατάει στην κορυφή της βαθμολογίας. Στο 18ο λεπτό μετά από ωραία πάσα του Μιχαηλίδη στο Γαβριηλίδη ο τελευταίος πλάσαρε και έκανε το 1-0. Στο 35’ και μετά από σέντρα του Σιούτη, με απευθείας σουτ μέσα από την περιοχή ο Κουλουριώτης έκανε το 2-0 για την ομάδα της Βέροιας.Στο 55’ μετά από σύγχιση στην άμυνα της Ακαδημίας ο Βλάχος μειώνει σε 2-1, αποτέλεσμα που προκάλεσε νευρικότητα και άγχος στους ‘μπέμπηδες’. Τέλος, στο 88’ με ωραία ενέργεια του Μιχαηλίδη, ο οποίος τρίπλαρε και τον τερματοφύλακαη Ακαδημία πέτυχε το τελικό 3-1.
ΣύνθεσηΑκαδημίας:Λιακόπουλος,Θεοδωρίδης,Ριζούδης,Κιατικίδης,Παλούκας,(55’Κάστρης),Κουλουριώτης,(62’Αντωνίου), Μιχαηλίδης, Σαμπρής, Τσαλουχίδης, Γαβριηλίδης(72’ Μελικιώτης), Σιούτης.
Την επόμενη αγωνιστική, οπότε και ξεκινά ο δεύτερος γύρος η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στα Μονόσπιτα.
Ώρα έναρξης του αγώνα 10,30’.
 

‘Παιδικό για φίλημα…’

Νίκη για το παιδικό εκτός έδρας με την Ακαδημία Νάουσας με σκορ 1-6.
Τελειώνοντας το πρωτάθλημα βρήκε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στην 2η θέση μετά από τη νίκη της επί της Ακαδημίας Νάουσας.
Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα γήπεδο ακατάλληλο για αγώνες  παιδικού πρωταθλήματος με τον αγωνιστικό χώρο να θυμίζει περισσότερο βούρκο από την λάσπη.
Παρά τις δύσκολες συνθήκες οι παίδες της Βέροιας πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και υπήρχαν στιγμές που η μπάλα χανόταν μέσα από τους ποδοσφαιρικούς αυτοματισμούς των νεαρών παικτών, που κατάφεραν να πετύχουν  και τα 6 τέρματα με ομαδική τακτική. Το παιχνίδι ξεκίνησε με εδαφική υπέροχη της ομάδας της Βέροιας που έφερε το πρώτο γκολ από τον Νταμοτσίδη με όμορφο πλάσε από πλάγια αριστερά. Η σωστή ανάπτυξη και κυκλοφορία της μπάλας συνεχίστηκε από την πλευρά της Ακαδημία και αυτό βοήθησε το 2-0 να μην αργήσει να έρθει στο 20΄, όταν ο Καλαιτζίδης παίζοντας ιδανικά το 1-2 με τον Μελικιώτη βρέθηκε σε θέση τετ α τετ  και πλασάρε εύστοχα τον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-2.Στο 35΄ηταν σειρά να πάρει τον ρόλο του εκτελεστή ο Μελικιώτης και με ευθύβολο σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 0-3 κλείνοντας και το 1ο ημίχρονο με αυτό το σκορ .Ίδια εικόνα και στο β μέρος η υπεροχή των ποδοσφαιριστών της Βέροιας ήταν εμφανής και δεν άργησε να γίνει το 0-4 με τον Μελικιώτη, ενώ ακoλούθησε με τον ίδιο παίκτη, πραγματικά ένα πανέμορφο τέρμα ,ξεκινώντας  από το ύψος του κέντρου, ντριμπλάροντας τρεις αντιπάλους ποδοσφαιριστές  και τελειώνοντας  με ένα ασύλληπτο σουτ από έξω δεξιά  κάνοντας έτσι το 0-5. Τέλος,στο 70΄ο Μανουσαρίδης έκανε το 0-6 με όμορφο πλάσε.
Και το μόνο που άλλαξε ως το τελικό σφύριγμα του διαιτητή ήταν η μείωση του σκορ από την γηπεδούχο ομάδα της Νάουσαςσε 1-6.
Σύνθεση Ακαδημίας : Βελέντζας(75΄Κούβαρος), Παπαδόπουλος Ν., Παντέλογλου Α., Βασιλείου Γ (70΄Παντέλογλου Κ), Τσαλακόπουλος, (60΄Βασιλείου Σ),Παντέλογλου Γ., Παπαδόπουλος Λ., Καλαιτζίδης(75΄Μελιόπουλος).  Νταμοτσίδης (75΄Μπαλτουβανος )  Μελικιώτης, (70΄Χαρίσης),  Μανουσαρίδης (50΄Μίλης)
 
Τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την επόμενη φάση του παιδικού πρωταθλήματος στα γραφεία της ΕΠΣΗ. Η ομάδα της Ακαδημίας προκρίνεται στην επόμενη φάση άνευ αγώνος.
 
Το Σάββατο τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκαν με την ομάδα του Μακροχωρίου. Το προ-παιδικό τμήμα αγωνίστηκε σε φιλικό επίπεδο με την ομάδα του Μακροχωρίου, ενώ τα υπόλοιπα πραγματοποίησαν προπόνηση, καθώς η αντίπαλη ομάδα δεν κατέβασε τα τμήματα.Το επόμενο Σάββατο τα τμήμτα αυτά αγωνίζονται στα βοηθητικά του ΔΑΚ Βεροίας με την ομάδα των Βαρβάρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: