Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Την Κυριακή στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα του ΠΑΟ Νέας Γενεάς, όπου το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
ΠΑΟ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ :1-1
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) ΤαΪλαχίδης, Κιατικίδης, Μπύρνας, Παπαδόπουλος Λ.,(80΄Θεοδωρίδης), Αντωνίου, Νταμοτσίδης, Γαβριηλίδης,  Μιχαηλίδης, (67'Τσιούχας,) Γκίλινας, Τσαλουχίδης,  Αργυρόπουλος (59' Μελικιώτης ).
Εικόνα παιχνιδιού: Με νεανική εντεκάδα στο σύνολό της αγωνίστηκε την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας με τον ΠΑΟ Νέας Γενεάς στη Νικομήδεια, καθώς ο μέσος όρος ηλικίας δεν ξεπερνούσε τα 17 χρόνια. Ο προπονητής του τμήματος αποφάσισε να δώσει χρόνο στα νέα παιδιά, ακόμη και από ποδοσφαιριστές που πλαισιώνουν το παιδικό τμήμα του Συλλόγου. Ωστόσο παρά την προσπάθεια των παικτών της Ακαδημίας να παίξουν ποδόσφαιρο κατοχής,δεν στάθηκε δυνατή μια καλή εμφάνιση λόγω του κακού αγωνιστικού χώρου. Αγωνιστικά η ομάδα της Βέροιας δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις πολλές ευκαιρίες που είχε σε γκολ, που θα φέρει τη νίκη. Το μοναδικό γκολ για την Ακαδημία πέτυχε μετά από ομαδική προσπάθεια,ο Τσαλουχίδης σε μια επαναφορά της μπάλας μετά από σέντρα του Γαβριηλίδη και κεφαλιά του Κιατικίδη.
Σκόρερ Ακαδημίας: Τσαλουχίδης.
Στο διάστημα των διακοπών το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας θα πραγματοποιήσει μίνι προετοιμασία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος με φιλικά παιχνίδια και προπονήσεις.
Συμμετοχή σε τουρνουά της Ακαδημίας Αργυρίου για τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής
Στη γειτονική Νάουσα οδηγήθηκαν όλα τα υπόλοιπα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας το Σάββατο στα πλαίσια τουρνουά, που συμμετείχε η Ακαδημία Αργυρίου, η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας και η 'Κατερίνη 2005'.
Στο εσωτερικό τουρνουά συμμετείχε και το παιδικό τμήμα της Βέροιας, όπου αγωνίστηκε στο γήπεδο Παναγιοπούλας στο 'α ημίχρονο με την ομάδα της Κατερίνης και στο 'β ημίχρονο με το ΦΑΣ Νάουσας.
Στο διάστημα των εορτών το παιδικό τμήμα θα συνεχίσει τις δραστηριότητες το παιδικό τμήμα με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες που έχει προγραμματίσει.
Συγκεκριμένα την Πέμπτη θα αγωνιστούν με την ομάδα της Βεργίνας, ενώ ακολουθούν και άλλα φιλικά.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής αντιμετώπισαν σε φιλικούς αγώνες τη Νάουσα και την Κατερίνη παίζοντας από ένα ημίχρονο με την κάθε ομάδα, από όπου κέρδισαν εμπειρίες και όμορφες εικόνες από την κάθε αναμέτρηση. Τα τμήματα αυτά της Ακαδημίας Βέροιας θα συνεχίσουν τις προπονήσεις τους ως την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου και στη συνέχεια θα συναντηθούν την επόμενη εβδομάδα, Τετάρτη 28/12.

Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: