Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ



Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αντιμετώπισε την ομάδα της Λυκογιάννης σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι που έφερε ισόπαλες τις δύο ομάδες
ΑΠΟΛΛΩΝ’ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ-:0-0
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) Χονδραντώνης, Παπαδόπουλος Λ., Παλούκας, Κιατικίδης, Τσιούχας, Τσαλουχίδης,  Μιχαηλίδης, (66’ Νταμοτσίδης),  Γκίλινας, (73’ Σιούτης),  Γαβριηλίδης, Αντωνίου, Μελικιώτης.
Εικόνα παιχνιδιού: Το τελικό σκορ της αναμέτρησης δεν αντικατοπτρίζει την εμφάνιση των δύο ομάδων. Το χθεσινό παιχνίδι ανάμεσα στην Ακαδημία Βέροιας και τη Λυκογιάννη αποτελεί μια κλασική περίπτωση που οι κακές επιλογές της διαιτησίας δεν επέτρεψαν τις δύο ομάδες που είχαν τη θέληση, να παίξουν μπάλα. Το σκορ θα μπορούσε να είχε ανοίξει και από τις δύο μεριές, με την Ακαδημία να έχει την υπεροχή και περισσότερες ευκαιρίες να προηγηθεί, αλλά ο πρώην παίκτης της , Χωλόπουλος κράτησε την εστία του ανέπαφη και στέρησε από τους ‘μπέμπηδες’ τους τρεις βαθμούς. Ο προπονητής της Ακαδημίας έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της ομάδας, που στην πορεία της έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης. Παρά τις παραφωνίες της διαιτησίας και οι δύο αντίπαλοι κράτησαν ένα καλό επίπεδο και συγκεντρώθηκαν μόνο στο «ποδόσφαιρο».
Επόμενη αγωνιστική:  Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα της Πατρίδας.

 Πρώτη ήττα της φετινής σεζόν με σκορ 4-0 για το παιδικό της Ακαδημίας Βέροιας

Δεν βρεθήκαν  σε καλή μέρα οι παίδες της Ακαδημίας και σε συνδυασμό με  το ότι βρήκαν μια πολύ καλά διαβασμένη και συνηθισμένη στο πλαστικό γήπεδο των Παλατιτσίων ομάδα του Νηρέα γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.
Το πρωινό του Σαββάτου ήταν ιδανικό για ποδόσφαιρο αφού ο πολύ καλός καιρός ευνόησε και το καλό υλικό ποδοσφαιριστών που έχουν και οι δυο ομάδες έφερε αρκετό κόσμο στο γήπεδο.

Το παιχνίδι ξεκίνησε και στα πρώτα 10΄ η υπεροχή ήταν μοιρασμένη. Στο 12΄και σε μια αδράνεια της άμυνας της Ακαδημίας ο επιθετικός του Νηρέα εκμεταλλεύτηκε, πλασάρε σωστά γράφοντας  το 1-0 . Με την ψυχολογία από την επίτευξη του γκολ η ομάδα του Νηρέα πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 20ο λεπτό είχε οριζόντιο δοκάρι. Με την πάροδο του χρόνου η Ακαδημία Βέροιας ισορρόπησε και θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν από πολύ καλή ατομική ενέργεια ο Νταμοτσίδης πλαγιοκόπησε, έκοψε τη μπάλα στην μικρή περιοχή όπου ο επερχόμενος Τηλκερίδης πλασάρε αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι και έτσι το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ακαδημία Βέροιας μπήκε δυνατά, πίεσε και έχασε δυο καλές ευκαιρίες όμως σε μια αντεπίθεση των ποδοσφαιριστών του Νηρέα ο διαιτητής του αγώνα πήρε μια απόφαση και σφύριξε πέναλτι που πραγματικά άφησε άφωνους όλους όσοι βρισκόταν στο γήπεδο αφού δεν έγινε ποτέ κάτι το αντικανονικό  .Το πέναλτι εκτελέστηκε εύστοχα και το σκορ έγινε 2-0.Δεν το έβαλαν κάτω οι παίδες της Ακαδημίας και στο 55΄θα μπορούσαν να μειώσουν το σκορ αφού οι μπάλα από σουτ του Χαρίση χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Οι τραυματισμοί του Τσαλακόπουλος και του Καλαιτζίδη και οι αναγκαστικές αλλαγές αποσυντόνισαν την Ακαδημία και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η ομάδα του Νηρέα και διεύρυνε το σκορ αρχικά σε 3-0 και στο τελευταίο λεπτό στο τελικό  4-0.
Οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι προπονητές των δυο ομάδων έφυγαν προς τα αποδυτήρια αγκαλιασμένοι, καθώς και οι ηττημένοι και οι νικητές δεχόταν τις ανάλογες φιλοφρονήσεις.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας, Μίλης,(40΄ Χαρίσης), Βασιλείου Γ., Πελεκίδης, Νταμοτσίδης,(70΄ Βασιλείου Σ.), Ακπαρίδης, Τηλκερίδης , Τσαλακόπουλος (60΄Παπάς), Καλαιτζίδης(65΄ Ουλκέρογλου), Μανουσαρίδης (70΄Παπακωνσταντίνου), Παπαδόπουλος Ν.

Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στα Ασώματα με την ομάδα του Σταυρού.
  
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν το Σάββατο με τους Πόντιους στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αισθητή για να χειροκροτήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Τα αποτελέσματα των τμημάτων ποικίλαν:
                           Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ       -     ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τμήμα Προ- παιδικό:         2               -                    2
Σκόρερ Ακαδημίας: Μπρανιώτης, Απαζίδης
Τμήμα Junior:                    3               -                    3
Σκόρερ Ακαδημίας: Πελεκίδης, Κωστογλίδης, Τεμιρτζόγλου
Τμήμα Bambino:               4               -                    5
Την επόμενη εβδομάδα τα τμήματα αυτά της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται με τον «Κένταυρο» Μελικής στην έδρας τους στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εύχεται στο μέλος της και γιατρό των παιχνιδιών των τμημάτων, κο Γάκη Δημήτρη γρήγορη ανάρρωση από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.












Δεν υπάρχουν σχόλια: