Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ



Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας φιλοξένησε τη ‘Θύελλα’ Στενημάχου στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ-‘ΘΥΕΛΛΑ’ ΣΤΕΝΗΜΑΧΟΥ:1-5

Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) ΧΟΝΔΡΑΝΤΏΝΗΣ, Νταμοτσίδης (79΄ Μπύρνας), Τσιούχας (87΄ Μπαλτζής), Κιατικίδης, Μιχαϊλίδης, ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Θεοδωρίδης, Γκίλινας, Σιούτης (57΄ Αντωνίου), ΓΑΒΡΙΗΛΊΔΗΣ, Μελικιώτης.
Εικόνα παιχνιδιού: Η εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι της Κυριακής διέφερε αισθητά στη διάρκεια των δύο ημιχρόνων, καθώς η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ενώ ξεκίνησε θετικά έριξε αισθητά την απόδοση στην επανάληψη. Στο α’ ημίχρονο παίχτηκε ένα ισορροπημένο παιχνίδι   με την Ακαδημία Βέροιας να έχει τη δυνατότητα να ανοίξει το σκορ, αλλά να συναντά πάντα απέναντί της έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Αντιφάκο. Στη συνέχεια, στο β’ ημίχρονο η εικόνα της Ακαδημίας άλλαξε δραματικά με την ομάδα της Βέροιας να πληρώνει τα παιδαριώδη λάθη της, γεγονός που αποτυπώνεται ξεκάθαρα στο τελικό σκορ του αγώνα.

Επόμενη αγωνιστική:  Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στη Λυκογιάννη.

Συνεχίζεται το σερί νικών για το παιδικό της Ακαδημίας Βέροιας
 Το Σάββατο το παιδικό τμήμα της Βέροιας αγωνιζόταν στο  Διαβατό με τον τοπικό Aτρόμητο καταφέρνοντας  να επιβληθεί της αντίπαλης ομάδας με το εντυπωσιακό σκορ 1-6. Η προετοιμασία για τον αγώνα το πρωί του Σαββάτου  επεφύλαξε μια έκπληξη καθώς και ο δεύτερος τερματοφύλακας του τμήματος δήλωσε αδυναμία να αγωνιστεί και έτσι η λύση δόθηκε με παίκτη που έβαλε τα γάντια για πρώτη φορά (Βασίλειου Σ.), ο οποίος στο τέλος του αγώνα ‘αποθεώθηκε’ από τους συμπαίκτες του που τον παρότρυναν να συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτή τη θέση.
Από την αρχή του παιχνιδιού οι  παίδες της Ακαδημίας Βέροιας μπήκαν δυνατά, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και είχαν την κατοχή της μπάλας καταφέρνοντας έτσι να προηγηθούν αρκετά νωρίς. Μόλις στο 10ο  λεπτό του αγώνα ο Βασίλειου Γ. με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, το 0-2  δεν άργησε και συγκεκριμένα στο 15΄ο Τηλκερίδης  πέρασε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο του Ατρόμητου και πλάσαρε εύστοχα το αντίπαλο τερματοφύλακα. Με πέναλτι ο Τσαλακόπουλος έγραψε το 0-3 και στο 25΄ ο Χαρίσης με κοντινό πλασέ ανέβασε το σκορ στο 0-4 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα  το 2ου ημιχρόνου ο Παπαδόπουλος Νίκος με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 0-5, εκεί ξεκίνησαν οι πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε  η Ακαδημία, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και το μόνο που άλλαξε ήταν η διεύρυνση του σκορ σε 0-6 με τον Πελεκίδη με κοντινό πλασέ . Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Διαβατός  μείωσε το σκορ σε 1-6.
 Σύνθεση Ακαδημίας: Βασιλείου Σ., Μίλης (45΄Παπάς), Παπαδόπουλος Ν., (55΄Μελιόπουλος), Πελεκίδης, Βασιλείου Γ., Ιωαννίδης, Καλαιτζίδης, ( 65΄Κωνσταντινίδης), Τηλκερίδης, (50΄Ουλκέρογλου), Τσαλακόπουλος ,Χαρίσης, (55΄Μπαλντουβάνος) ,Μανουσαρίδης.

Το επόμενο παιχνίδι για το παιδικό της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας είναι με το Νηρέα στο ενωσιακό γήπεδο Παλατίτσιων.
Τα υπόλοιπα  τμήματα υποδομής φιλοξενήθηκαν στην Ακαδημία Σκύδρας. Παρά τον κρύο καιρό οι μικροί ποδοσφαιριστές έδειξαν ότι αψηφούν τις δύσκολες καιρικές συνθήκες προκειμένου να απολαύσουν το άθλημα που τους αρέσει. Τα αποτελέσματα των τμημάτων αυτών αναφέρονται ενδεικτικά:
Ακαδημία Σκύδρας- Ακαδημία Βέροιας
Τμήμα Προ- παιδικό:                3           -           9
Τμήμα Junior:                           2           -           2
Τμήμα Pro- junior- bambino:   4           -           2

Την επόμενη εβδομάδα τα τμήματα αυτά της Ακαδημίας Βέροιας ,το Σάββατο το πρωί θα αγωνιστούν με τα αντίστοιχα τμήματα της ΑΕΠ στο ΔΑΚ Μακροχωρίου και την Κυριακή τα τμήματα προπαιδικό και τζούνιορ θα αγωνιστούν στο γήπεδο της Βέροιας πριν τον αγώνα πρωταθλήματος της ΠΑΕ Βέροιας με την ομάδα της Επανομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: