Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε με το Μακεδόνα Βέροιας αποσπώντας ακόμη μια νίκη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-2
Ακαδημία Βέροιας: (Τάσος Ανθυμιάδης) Χονδραντώνης, Τσιούχας, Κιατικίδης, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΝΤΑΜΟΤΣΕΒ, Τσαλουχίδης (70΄ λ. τρ. Μπαλτζής), Γκίλινας (65΄ Παπαδόπουλος Λ.), ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ (78΄ Παπαδόπουλος Ν.), Σιούτης, Μελικιώτης, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ
Εικόνα παιχνιδιού: Δίκαιη νίκη απέσπασε και πάλι η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας απέναντι στο Μακεδόνα και κατάφερε να φύγει με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Η ομάδα της Ακαδημίας ήδη στο πρώτο ημίχρονο είχε ξεφύγει στο σκορ με 2 γκολ που τελικά της έδωσαν τη νίκη, αποτέλεσμα της πολύ καλής κυκλοφορίας της μπάλας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μετά από κάποιες καλές φάσεις που δημιούργησε η Ακαδημία, στο 27΄ ο Μελικιώτης, ολοκλήρωσε ιδανικά, με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή, την συνεργασία των Τσαλουχίδη και Γαβριηλίδη, γράφοντας το 0-1. Στη συνέχεια στο 33΄ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, όταν ο Νταμότζεβ, έβγαλε σέντρα από αριστερά, ο Γαβριηλίδης έπιασε απευθείας σουτ, το οποίο απέκρουσε με το ένα χέρι εντυπωσιακά ο Μηλώσης, ωστόσο ο Θεοδωρίδης πήρε το ριμπάουντ, και ανενόχλητος, μέσα από την περιοχή, σημείωσε το 0-2.Στην επανάληψη ο Μακεδόνας προσπάθησε να πιέσει για να ανατρέψει το σκορ, όμως η άμυνα των ‘μπέμπηδων’ κατάφερε να κρατήσει την εστία της ομάδας τους ανέπαφη  ως το τέλος του παιχνιδιού.
Σκόρερ Ακαδημίας: Μελικιώτης  27’, Θεοδωρίδης 33’.
Επόμενη αγωνιστική:  Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τη  Στενήμαχο.

Εύκολη νίκη για το παιδικό της Ακαδημίας
Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το παιδικό της Ακαδημίας Βέροιας, στην έναρξη του  ‘β γύρου του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Ημαθίας, που αντιμετώπισε
στα Ασώματα την ομάδα του Κενταύρου Μελικής. Η διαφορά στην βαθμολογική συγκομιδή των δυο ομάδων στον ‘Α γύρο αποτυπώθηκε και στον αγωνιστικό χώρο με το τελικό σκορ να είναι στο 11-0 παρά τις πολλές απουσίες που είχε η ομάδα της Βέροιας, καθώς δεν αγωνίστηκαν για διάφορους λόγους οι Νταμότζεβ,  Καλαιτζίδης, Τσαλακόπουλος και Βελέντζας. Το ντεμπούτο με μεγάλη επιτυχία στο παιδικό τμήμα κάτω από το γκολπόστ  έκανε ο Μπούγκαρτσιτς (γενν.2000), ενώ τα γκολ για την Ακαδημία Βέροιας  πέτυχαν:
Τηλκερίδης (5),   Χαρίσης (1), Βασιλείου Γ. (1),   Μίλης  (1), Παπακωνσταντίνου   (1),  Πελεκίδης (1), Παπαδόπουλος Ν. (1).

Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας:
 Μπούγκαρτσιτς, Μελιόπουλος, Παπάς, (40΄ Χαρίσης) Βασίλειου Πελεκίδης,(40΄Μίλης ),Βασιλείου Γ, (40΄Ουλκέρογλου), Τηλκερίδης , Παπαδόπουλος Ν., Μανουσαρίδης,(40’ Κωνσταντινίδης)΄ Ιωαννίδης, Παπακωνσταντίνου (40΄Απκαρίδης ).

Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Βέροιας αγωνίζεται εκτός έδρας με τον ‘Ατρόμητο’ Διαβατού.

Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής αγωνίστηκαν στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τους ‘Τηλέμαχους’ Αλεξάνδρειας. Η προσέλευση των νεαρών ποδοσφαιριστών ήταν εντυπωσιακή και οι θεατές παρακολούθησαν τους μικρούς ποδοσφαιριστές να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Τα αποτελέσματα των τμημάτων υποδομής αναφέρονται για την ιστορία:
Ακαδημία Βέροιας- Τηλέμαχοι Αλεξάνδρειας

Τμήμα Προ- παιδικό:       10           -               3
Τμήμα Junior:                    1           -               2
Τμήμα Pro-junior:             4            -               4
Τμήμα Bambino:               5            -               1

Τα τμήματα αυτά της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας το επόμενο Σάββατο αγωνίζονται στην Ακαδημία Σκύδρας.

Φτωχότερος είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου του νομού Ημαθίας από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς έχασε δύο πολύ σπουδαία μέλη του.
Η απώλεια του προπονητή Λουκίδη Μπάμπη, καθώς και του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και προπονητή της ΠΑΕ Βέροιας Τσιντζόγλου Γιώργου θα στοιχίσει στο τοπικό ποδόσφαιρο, αφού η προσφορά και των  δύο παραγόντων, που με τις προσωπικότητές τους σφράγισαν τις ομάδες από τις οποίες περνούσαν, αποτελεί περιουσία για τις νεότερες γενιές.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: