Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της Ακαδημίας Νάουσας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ -ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-1
Σύνθεση Ακαδημίας:  Χονδραντώνης, Θεοδωρίδης, Κιατικίδης, Μελικιώτης, (88’ Παπαδόπουλος Ν.), Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Γκίλινας,  (89’ Παπαδόπουλος Λ.),  Τσαλουχίδης,   Τσιούχας, Σιούτης, (78’ Μπαλτζής), Μπύρνας.
Εικόνα παιχνιδιού: Το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μια πραγματική διαφήμιση του ποδοσφαίρου με πολύ ένταση και πάθος, ήθος και χαρακτήρα όπως αρμόζει στο όνομα και των δύο Ακαδημιών. Οι ‘μπέμπηδες’ έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο και ξεχώρισαν γι’ αυτό και δίκαια πήραν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Και οι δύο ομάδες δημιούργησαν πολλές φάσεις στον αγώνα. Πιο χαρακτηριστικές για την Ακαδημία τα δύο τετ α τετ του Γαβριηλίδη που απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Νάουσας, το τετ α τετ του Μιχαηλίδη, που η μπάλα έφυγε για λίγο άουτ, καθώς και αρκετά σουτ από την ομάδα της Βέροιας, που αρκετές φορές απείλησε την αντίπαλη εστία. Ευτυχώς για την ομάδα της Βέροιας δεν ίσχυσε ο νόμος του ποδοσφαίρου αφού κατάφερε και πολλές ευκαιρίες να κάνει και να σκοράρει. Επιπλέον η πολύ καλή αμυντική συμπεριφορά της Ακαδημίας κράτησε το 0-1 και έβγαλε την Ακαδημία Βέροιας νικήτρια της αναμέτρησης.
Σκόρερ Ακαδημίας: Γαβριηλίδης 3’.
Επόμενη αγωνιστική:  Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο Μακεδόνα.
Επιβλητική νίκη με 0-8 για το παιδικό της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας
Εντυπωσιακοί ήταν οι παίδες  της Βέροιας στην Αγία Βαρβάρα με τον τοπικό Αγροτικό Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος  ΕΠΣ Ημαθίας αφού επικράτησαν  με 0-8.
Οι παίκτες της Ακαδημίας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα στον αγώνα και παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και το βαρύ αγωνιστικό χώρο απέδειξαν για ακόμη μια φορά πως βρίσκονται σε καλό ποδοσφαιρικό επίπεδο και ότι το μέλλον τους ανήκει.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας της Βέροιας επέβαλαν τον ρυθμό τους από τα πρώτα μόλις λεπτά της αναμέτρησης, κέρδισαν την κατοχή της μπάλας και με την πάροδο του χρόνου ανέβαζαν την πίεση προς τα καρέ της γηπεδούχου ομάδας, και έτσι στο 15΄ κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χαρίση.Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Παπαδόπουλος Νίκος και άνοιξε το σκορ στο 10΄, το 2-0 έκανε ο Καλαιτζίδης με ένα πραγματικά όμορφο γκολ σε μια από τις γνωστές επελάσεις του από τα δεξιά πέρασε 4-5 αντίπαλους και πλάσαρε όμορφα τον αντίπαλο τερματοφύλακα .Το ίδιο σκηνικό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου απλώς οι ευκαιρίες για γκολ που έκαναν οι παίκτες της ακαδημίας δεν κατέληξαν στην επίτευξη ενός τέρματος  και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο 0-2. Στην επανάληψη τα πράγματα εξελίχτηκαν πιο άνετα για τους παίδες της Ακαδημίας αφού ευτύχησαν να σημειώσουν  αλλά 6 τέρματα με τον Τσαλακόπουλο στο 44΄, με τον Παπαδόπουλο στο 50΄να πετυχαίνει το δεύτερο του γκολ, με τον Χαρίση στο 60΄ και τον  Καλαιτζίδη που χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά στο 64΄. Τη βροχή από γκολ συνέχισε ο Μανουσαρίδης στο 70΄ και ο Παπακωνσταντίνου στο 75΄ που έκανε το τελικό 0-8.
Ωστόσο, στα θετικά πέρα από τη νίκη είναι τα πολύ καλά τεχνικοτακτικά στοιχεία της ομάδας, το όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και η πολυφωνία στο σκοράρισμα που παρουσίασαν οι παίκτες της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας,
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντζας, Μίλης( 60΄Μελιόπουλος ), Παπάς, (50΄Βασιλείου Σ.),Πελεκίδης, Βασιλείου Γ, Τσαλακόπουλος (70΄Ουλκέρογλου), Τηλκερίδης , Καλαιτζίδης, Παπαδόπουλος Ν, Μανουσαρίδης,(63΄ Ιωαννίδης),Χαρίσης (65΄Παπακωνσταντίνου).
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο Ασωμάτων με τον ‘Κένταυρο’ Μελίκης.

Αναβολή λόγω βροχής για τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής

Αναβλήθηκε η συνάντηση της Ακαδημίας Βέροιας με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Ωστόσο, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας.
Τη Δευτέρα τα τμήματα αυτά αγωνίστηκαν σε φιλικό επίπεδο με την ομάδα των Ποντίων και πέτυχαν νικηφόρα αποτελέσματα, τα οποία αναφέρουμε για την ιστορία:
                                             ΑΕΠ        -       ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ
 Τμήμα Προ- παιδικό:             2           -          3
Τμήμα Junior:                         1           -          3
Τμήμα Bambino:                    0           -          6
Το Σάββατο πριν τους προγραμματισμένους αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση όλων των τμημάτων στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας για το ημερολόγιο της νέας χρονιάς της ομάδας.
Απάντηση
Απάντηση σε όλους
Προώθηση



Δεν υπάρχουν σχόλια: