Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

                                                                                                                                                                     Την Κυριακή η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίστηκε στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με αντίπαλο την ομάδα της Αγίας Μαρίνας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- Μ. Αλεξ. Αγ. Μαρίνας: 3-0
Σύνθεση ΑκαδημίαςΤαίλαχίδης, Τσιούχας,(65’ Κιατικίδης), Μπύρνας, Παπαδόπουλος Λ., Θεοδωρίδης, Τσαλουχίδης, Μιχαηλίδης,  Νταμοτσίδης, (27’ Παλούκας), Γκίλινας,  Γαβριηλίδης, Σιούτης, (77’ Παπαδόπουλος Ν.).
Εικόνα παιχνιδιού: Μέτρια εμφάνιση παρουσίασε η ομάδα της Βέροιας την Κυριακή στο ΔΑΚ. Στο α’ ημίχρονο οι νεαροί παίκτες δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες, που δεν καρποφόρησαν με ένα γκολ. Στην επανάληψη η απόδοση των μπέμπηδων ανέβηκε αισθητά και τελικά πέτυχαν μια εύκολη επικράτηση, όπως φανερώνει το σκορ, το οποίο θα μπορούσε να είναι , μεγαλύτερο αν οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας έπαιζαν πιο σοβαρά και πειθαρχημένα. Στο 49’ μετά από πολύ ωραία ενέργεια του Παλούκα και ωραία σέντρα, ο Γκίλινας έγραψε το 1-0. Στο 67’ ο Παλούκας με όμορφο σουτ σημείωσε το 2-0, ενώ το 3-0 έγινε στο 83’ μετά από ωραία ενέργεια και τελείωμα του Γαβριηλίδη.
Σκόρερ Ακαδημίας: Γκίλινας (49’), Παλούκας (67’), Γαβριηλίδης (83’).
Επόμενη αγωνιστική:  Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας φιλοξενείται από την Ακαδημία Νάουσας.

Ρεπό για το παιδικό

Το ρεπό βαση του προγράμματος είχε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας λόγω μη συμμετοχής της Βεργίνας στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες της Βέροιας την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίστηκαν το Σάββατο στο Λαζοχώρι με το Μακεδόνα. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη, ενώ ενδεικτικά αναφέρουμε τα αποτελέσματα:
Μακεδόνας- Ακαδημία Βέροιας:
Τμήμα Προ- παιδικό:        2  -  9 
Τμήμα Junior:                             4   -   2
Τμήμα Pro- junior:                       7   -   4
Τμήμα Bambino:                          1   -  10
Την επόμενη εβδομάδα τα τμήματα αυτά αγωνίζονται στους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας, ενώ τη Δευτέρα έχουν φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΠ
 
 




ΦΏΤΟ απο τον αγώνα προπαιδικού με Μακεδονα 5/11/2011

Το λεωφορείο της Ακαδημίας από Δευτέρα 14-11 θα ξεκινά τον κύκλο στις 15.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: