Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Νικών συνέχεια για τα τμήματα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας το Σαββατοκύριακο που πέρασε στα πλαίσια του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα:
Νίκη στον «Εθνικό» Κλειδίου για την Α1
Το ερασιτεχνικό τμήμα που συμμετέχει στην Α1 κατηγορία του πρωταθλήματος αγωνίστηκε  με την ομάδα του «Εθνικού» Κλειδίου και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης από την αντίπαλη έδρα.
«ΕΘΝΙΚΟΣ» ΚΛΕΙΔΙΟΥ    -     Α.Ε.Π.  :    1    -    2
Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  45’, 82’Κατσιγιαννόπουλος
Εικόνα παιχνιδιού: Ένα πολύ καλό αποτέλεσμα  που ενισχύει την αυτοπεποίθηση της Α.Ε.Π. Ποντίων για τη συνέχεια του πρωταθλήματος πέτυχαν οι παίκτες του Ανθυμιάδη Τάσου στον «Εθνικό» Κλειδίου. Οι δύο ομάδες πάλεψαν πολύ για τη νίκη, ωστόσο η ομάδα των Ποντίων ευτύχησε σε δύο αντεπιθέσεις σε καίρια χρονική στιγμή να πετύχει το 0-2 και τελικά να πάρει τη νίκη, αφού οι αντίπαλοι κατάφεραν απλά να μειώσουν στο ένα γκολ διαφορά. 
ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Σιδηρόπουλος, Τζιβάρας Δ., Δημούλτσης (30′ Τζιβάρας Μ.), Γαλάνης (82′ Λάμπρου), Πίκος (67′ Σερασκέρης), Κατσιγιαννόπουλος, Ζυγουλιάνος, Κουτζημπασόπουλος.
Το επόμενο Σάββατο, 17/11 η Α.Ε.Π. αγωνίζεται στη Ραχιά με τη «Θύελλα» Στενημάχου.
Νίκη για το ερασιτεχνικό της Α2
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στα Μονόσπιτα όπου πέτυχε τη νίκη με το ευρύ σκορ 1-4.
ΜΟΝΟΣΠΙΤΑ    -     Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ    :           1-4
Εικόνα παιχνιδιού:  Μέτρια και επιπόλαιη η απόδοση της Ακαδημίας σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, που κέρδισε δύσκολα τη μαχητική ομάδα των Μονοσπίτων με 4-1. Η τοπική ομάδα κατάφερε στο 8ολεπτό να προηγηθεί με απευθείας χτύπημα φάουλ  του Μίλη και ενώ στη συνέχεια προσπάθησε με αμυντικούς προσανατολισμούς να κερδίσει ότι μπορούσε , τελικά δεν τα κατάφερε. Η Ακαδημία εκτός των γκολ που πέτυχε, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το σουτ του Μιχαηλίδη στο 38’ που «τράνταξε» το οριζόντιο δοκάρι.
Ο δύσκολος αγωνιστικός χώρος θα μπορούσε να αποτελέσει δικαιολογία για τους παίκτες της Ακαδημίας Βέροιας, ωστόσο το καθαρό μυαλό πάντα ξεπερνάει όλα τα εμπόδια.
Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας:  27’-55’-67’ Μιχαηλίδης, 34’ Αργυρόπουλος
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντσας, Γκαλαίτσης, (46’ Απκαρίδης),  Αργυρόπουλος, Βασιλείου,  Τσιούχας, Καλτσάς, Νταμοτσίδης, Καραπείδης (70’ Μανουσαρίδης), Γαβριηλίδης, (65’Μπεζάτ), Μιχαηλίδης, Τσαλακόπουλος.
Την επόμενη αγωνιστική, 18/11 η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται με την ομάδα της Πατρίδας.
Στα Λευκάδια το παιδικό
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας βρέθηκε στα Λευκάδια όπου και αγωνίστηκε με την τοπική ομάδα και πήρε τη νίκη με το εντυπωσιακό 0-7.
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Κούβαρος Α., Κούβαρος Μ.,(50’ Γκιουλέκας), Γαβριηλίδης, Πελεκίδης Χ., Μίλης Ν., Τηλκερίδης, Παπαδόπουλος,(55’ Μπούγκαρτσιτς), Σοφιανίδης,(40’Μπρανιώτης), Πράγιας, (25’ Σαμαράς)(λόγω τραυματισμού 40’ Μπεκιαρίδης), Καβουνόπουλος,(55’Παπαδόπουλος Απ.) Χαρίσης.
Την εντυπωσιακή νίκη του παιδικού τμήματος επισκίασε ο τραυματισμός του παίκτη Σαμαρά Δημήτρη(κάταγμα στην ωμοπλάτη) που θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα για ένα μήνα. Η διοίκηση, ο προπονητής και οι συμπαίκτες του του εύχονται καλή ανάρρωση και σύντομα να επανέλθει στις ποδοσφαιρικές του υποχρεώσεις.
Το επόμενο Σάββατο,17/11 το παιδικό τμήμα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας αγωνίζεται στη Ραχιά με το Μακεδόνα Βέροιας.
Με το Νηρέα  τα τμήματα υποδομής
Τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα του Νηρέα Βέροιας. Οι νεαροί παίκτες ακόμη μια φορά απέδειξαν σε όλους πως το ποδόσφαιρο είναι πάνω απ’ όλα χαρά.
Το επόμενο Σάββατο, 17/11 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στο γήπεδο της Ραχιάς με τον «ΠΑΟΚ» Κουλούρας.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου στις: 9.30’ π.μ.
Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.30’
Χρώμα στολής: Πράσινο
Μετά το παιχνίδι με την ομάδα της Κουλούρας οι ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας θα φωτογραφηθούν για τα ετήσια ημερολόγια της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: