Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Έντονη αγωνιστική δραστηριότητα για τα τμήματα της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας σε όλες τις αναμετρήσεις τους το Σαββατοκύριακο που πέρασε στο τοπικό πρωτάθλημα.
Συγκεκριμένα για το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε:
Δυνατή αναμέτρηση  με τον Ατρόμητο
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Α.Ε.Π. φιλοξένησε στη Ραχιά την ομάδα του Διαβατού.
Α.Ε.Π. - «ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» Διαβατού: 1-2
Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  πεν.54’ Κατσιγιανόπουλος
Εικόνα παιχνιδιού: Δυνατό παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Ραχιάς μεταξύ της ΑΕΠ και του «Ατρόμητου» Διαβατού. Και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν τη νίκη και είχαν τις ευκαιρίες να το κάνουν με την ΑΕΠ να έχει ένα σουτ- κεραυνό του Μπατιάκα στο οριζόντιο δοκάρι του Μουχτάρη στο 36’. Τελικά μέτρησε η εμπειρία των παικτών του Διαβατού, καθώς και η ολιγωρία σε καίριες φάσεις από την πλευρά των παικτών της ΑΕΠ- Ακαδημίας.
Η ΑΕΠ έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία του παιχνιδιού αφού στο 1ο γκολ υπάρχειoffside. Όπως και στο 28’ ανατροπή του Δημούλτση μέσα στην περιοχή.
ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Ιωαννίδης, Τζιβάρας Δ., Κιατικίδης, Σιδηρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος(46’ Ζυγουλιάνος),  Κουτζημπασόπουλος ,Μπατιάκας, (80΄Γκέλος), Πίκος, (65’Λάμπρου),  Δημούλτσης, Κατσιγιαννόπουλος,
Το επόμενο Σάββατο, 2/12 η Α.Ε.Π. αγωνίζεται στην Επισκοπή Νάουσας.
 
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στον Κοπανό με την τοπική ομάδα.
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ - Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ:      1-0
Εικόνα παιχνιδιού:   Κάτω από δύσκολες συνθήκες πραγματοποιήθηκε το παιχνίδι  στον Κοπανό για τους νεαρούς παίκτες της Βέροιας, αφού σε πολλές φάσεις δυστυχώς ξεπεράστηκαν τα αθλητικά πλαίσια.
Η ΑΕΠ- Ακαδημία Βέροιας δε στέκεται στο αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά όπως πάντα στην ασφάλεια και σωματική ακεραιότητα των αθλητών.
 
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντσας, Γκαλαίτσης, (80’ Απκαρίδης), Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Τσιούχας, Μιχαηλίδης, (70’ Τηλκερίδης), Γαβριηλίδης, Μανουσαρίδης ,(46΄       Καραπείδης), Καλτσάς,  Τσαλακόπουλος,  Νταμοτσίδης
 
  Επόμενη αγωνιστική, 2-12 η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο Παναγιοπούλας με τη «Δόξα» Νάουσας.
Νίκη επί της Ε.Α.Π. το παιδικό
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι παίδες της Βέροιας και το τελικό 1-4 αποτυπώνει δίκαια την υπεροχή στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι από το Μακροχώρι.
Από την αρχή του αγώνα οι νεαροί παίκτες της ΑΕΠ- Ακαδημίας Βέροιας επέβαλαν το δικό τους ρυθμό και η εδαφική τους υπεροχή καρποφόρησε στο 20’ με ένα πραγματικά όμορφο γκολ με σουτ πάνω στην κίνηση από το Μίλη. Το 0-2 σημείωσε ο Τηλκερίδης με άμεσο φάουλ στον άξονα στο 30’και με αυτό το σκορ έληξε το ‘α μέρος του αγώνα. Στην επανάληψη η γηπεδούχος πίεσε και κατάφερε να μειώσει το σκορ στο 55’. Ωστόσο, η μείωση αυτή δε στάθηκε αρκετή για να πετύχει κάτι καλύτερο η ΕΑΠ, καθώς στο 60’ με όμορφη ατομική προσπάθεια  και περνώντας δύο αμυντικούς ο Χαρίσης πλάσαρε ιδανικά και έκανε το 1-3. Το 1-4 ήρθε από το Γαβριηλίδη με σουτ έξω από την περιοχή. Το τελικό σκορ δεν άλλαξε, με την επικράτηση της ΑΕΠ-Ακαδημίας Βέροιας να είναι προδιαγεγραμμένη κάτι που παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα.
Σκόρερ Ακαδημίας: 20’ Μίλης, 30’ Τηλκερίδης, 60’ Χαρίσης, 65’ Γαβριηλίδης
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Κούβαρος Α., Μίλης, Γαβριηλίδης, (70’ Μπαζάκας) Πελεκίδης Χ., Παπαδόπουλος, Τσαλακόπουλος, (65’ Πράγιας), , Καβουνόπουλος,(40’ Δρόσος), ( 70’Γκιουλέκας), Σοφιανίδης, (30’ Μπρανιώτης),  Τηλκερίδης, Χαρίσης, Κούβαρος Μ.,(68’Μπεκιαρίδης)
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζεται στη Λυκογιάννη με το ΓΑΣ Βέροιας.
Στον «Αστέρα» Αλεξάνδρειας  τα τμήματα υποδομής
Τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας φιλοξενήθηκαν στην Αλεξάνδρεια από τον τοπικό «Αστέρα».Οι λιλιπούτειοι παίκτες απόλαυσαν το αγαπημένο τους παιχνίδι όπως κάθε φορά.
Το επόμενο Σάββατο 1/12 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στο  γήπεδο Μακροχωρίου  με τα αντίστοιχα τμήματα της ΕΑΠ Μακροχωρίου.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου στις: 9.30’ π.μ.
Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 12.45’
Χρώμα στολής: Πράσινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: