Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013




ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Πλούσια η ποδοσφαιρική δράση και αυτού του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Ακόμη μια φορά οι ομάδες της ΑΕΠ- Ακαδημίας Βέροιας έφεραν ποικίλα αποτελέσματα.
Δύσκολη αναμέτρηση για την Α1
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Α.Ε.Π. αντιμετώπισε την ομάδα του Αγίου Γεωργίου.
  Α.Ε.Π – «ΑΠΟΛΛΩΝ» ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ : 2-2
Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  35’ Κατσιγιανόπουλος, 93’ αυτογκολ.
Εικόνα παιχνιδιού:  Έχοντας την ελαφριά υπεροχή στο α΄ημίχρονο η ΑΕΠ προηγήθηκε του Αγίου Γεωργίου με ωραίο σουτ του Κατσιγιαννόπουλου έξω από την περιοχή. Λίγο αργότερα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος του αγώνα. Στην επανάληψη μετά από ανύποπτη φάση ο Άγιος Γεώργιος προηγήθηκε 1-2 στο 90’, αλλά τελικά η ΑΕΠ ισοφάρισε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με αυτογκολ.
ΑΕΠ Βέροιας : Οβεζύκογλου, Ρηγόπουλος, Κιατικίδης,  Σιδηρόπουλος, Τζιβάρας Δ., Γκέλος, (71’ Λάμπρου), Δημούλτσης  (78’ Πίκος),  Σερασκέρης, (65’ Ζυγουλιάνος,) Κατσιγιαννόπουλος, Κατσιγιαννόπουλος,Κουτσιαμπασόπουλος.
Το επόμενο Σάββατο, 9/2 η Α.Ε.Π. έχει καθιερωμένο ρεπό.
Σπουδαία εμφάνιση για την Α2
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τον «Απόλλωνα» Λυκογιάννης.
Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ- ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ:      5-2
Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  12’ Γαβριηλίδης, 37’ Καραπεϊδης, 54’ Αργυρόπουλος, 72’ Τρούπκος, 87’Καλτσάς.
Εικόνα παιχνιδιού:   Ξεκάθαρη επικράτηση των μπέμπηδων, που επέστρεψαν στις νίκες στον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Λυκογιάννης. Μετά από ένα αμφίρροπο πρώτο ημίχρονο που έληξε 2-2 λόγω των αμυντικών λαθών των παικτών της Ακαδημίας, στο δεύτερο ημίχρονο οι νεαροί παίκτες ανέβασαν στροφές, διόρθωσαν τα λάθη τους και πέτυχαν τη νίκη με το ευρύ σκορ, που θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο.
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Φωτιάδης, Γκαλαίτσης, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Τσαλουχίδης, Τσαλακόπουλος, Γαβριηλίδης, Καραπείδης, Τηλκερίδης, ( 45’ Τρούπκος),Νταμοτσίδης, Καλτσάς,   (82’Απκαρίδης).
 
  Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή, 10-2 η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στη Σφηκιά.
 
          
 
MVP του αγώνα Ακαδημία Βέροιας- Απόλλων Λυκογιάννης ο πρωτοεμφανιζόμενος εγγονός του προπονητή κ. Σίμπου, που κατ’ εξαίρεση έχει δελτίο και αγωνίζεται στην Α2.
Ήττα για το παιδικό
 
Το Σάββατο,2-2 το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας φιλοξενήθηκε από το Μακεδόνα.
Εικόνα παιχνιδιού: Στο πρώτο ημίχρονο οι παίδες της Ακαδημίας Βέροιας είχαν την κατοχή της μπάλας, ωστόσο έχασαν ευκαιρίες που τους κόστισαν. Ο Γαβριηλίδης ισοφάρισε στο 37’. Η επανάληψη δεν ήταν τόσο καλή για την ομάδα της Βέροιας, χάνοντας τελικά από τον αντίπαλο. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον του παιχνιδιού για το παιδικό τμήμα της Βέροιας ήταν μικρό, καθώς έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και την είσοδο τους «τέσσερις».
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Κούβαρος Α.,(65’ Φλώρος), Γκιουλέκας(25’ Μπρανιώτης),(75’Παπαδόπουλος Απ.), Δρόσος (75’ Μούτσα), Παπαδόπουλος Χρ., Πελεκίδης, Γαβριηλίδης, Καβουνόπουλος, Τηλκερίδης, Χαρίσης, Σοφιαννίδης (60’ Σαμαράς), Μπεκιαρίδης(40’ Πράγιας).
Επόμενη αγωνιστική: το Σάββατο 9/2 το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας υποδέχεται στη Ραχιά την ΕΑΠ.
Με το Μακεδόνα τα τμήματα υποδομής
Τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο που προηγήθηκε αγωνίστηκαν με την ομάδα του Μακεδόνα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές μετά από τη μικρή διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας απόλαυσαν το παιχνίδι.
Το επόμενο Σάββατο 9/2 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στη Ραχιά με τους «Τηλέμαχους» Αλεξάνδρειας .
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου στις: 9.45’ π.μ.
Ώρα έναρξης αγώνων: 11.00’
Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13,15’
Χρώμα στολής: Πράσινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: