Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013


ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Πλούσια η ποδοσφαιρική δράση και αυτού του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας. Ακόμη μια φορά οι ομάδες της ΑΕΠ- Ακαδημίας Βέροιας έφεραν ποικίλα αποτελέσματα.
Ρεπό για την Α1
Το προγραμματισμένο της ρεπό πραγματοποίησε η ομάδα της ΑΕΠ το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου. Την επόμενη εβδομάδα αγωνίζονται στο Φίλιππο Μέσης.
Σπουδαία νίκη για την Α2
Το ερασιτεχνικό τμήμα της Ακαδημίας  που συμμετέχει στην Α2 κατηγορία,    αγωνίστηκε την Κυριακή στην έδρα της, στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα της Σφηκιάς και κέρδισε με το ευρύ σκορ 0-4.
Α.Ε. ΣΦΗΚΙΑΣ - Α.Ε.Π.-ΑΚΑΔΗΜΙΑ:      0-4
Σκόρερ Α.Ε.Π.- Ακαδημίας:  22’ ΓκαλαΪτσης, 49’54’ Αργυρόπουλος, 72’ Νταμοτσίδης.
Εικόνα παιχνιδιού: Μια εύκολη νίκη για την ομάδα της Βέροιας γεγονός που φαίνεται και από το σκορ  του αγώνα. Οι «μπέμπηδες» κατάφεραν να επικρατήσουν έναντι του αντιπάλου τους και επέστρεψαν και πάλι στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες. Στόχος του προπονητή να συνεχίσουν σταθερά σε αυτή την πορεία.
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Φωτιάδης, Γκαλαίτσης, Αργυρόπουλος, Βασιλείου, Τσαλουχίδης, Τσαλακόπουλος, Γαβριηλίδης, Καραπείδης, Τρούπκος, (62’Μανουσαρίδης),Νταμοτσίδης, Καλτσάς.
 
  Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή, 17-2 η Α.Ε.Π.- Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στ ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με τον «Ολυμπιακό» Νάουσας.
Ισοπαλία για το παιδικό
 
Το Σάββατο, 9-2 το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκε με την ομάδα του Μακροχωρίου και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 3-3.
Εικόνα παιχνιδιού: Οι παίδες της Ακαδημίας Βέροιας έκαναν πολύ καλό ξεκίνημα με την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του ημιχρόνου, γεγονός που αποτυπώνεται στο σκορ του 20λέπτου που ήταν ήδη 3-0. Ωστόσο στη συνέχεια μετά από λάθος του τερματοφύλακα η ομάδα της Βέροιας δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον αντίπαλο. Το γεγονός αυτό αποσυντόνισε την άμυνα της Ακαδημίας και γρήγορα έγινε το 3-2. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ήρθε και η ισοφάριση, σκορ που έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη η ομάδα της Βέροιας ήταν και πάλι καλύτερη ωστόσο δεν μπόρεσε να πετύχει άλλο τέρμα και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.
Σύνθεση Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας: Φλώρος (65’ Κούβαρος Α.,) Μπρανιώτης, (55’Κούβαρος Μ.), Δρόσος ( 40΄ Σοφιαννίδης), Παπαδόπουλος Χρ., Γκιουλέκας, Πελεκίδης, Καβουνόπουλος, Τηλκερίδης, Χαρίσης, Γαβριηλίδης, (60’ Πράγιας). Μπεκιαρίδης  (73’Παπαδόπουλος Απ.),
Επόμενη αγωνιστική: το Σάββατο 16/2 το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας υποδέχεται στη Ραχιά το ΓΑΣ Βέροιας.
Με το Αίολο Νάουσας τα τμήματα υποδομής
Τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.-Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο που προηγήθηκε αγωνίστηκαν με τους «Τηλέμαχους» Αλεξάνδρειας. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές απόλαυσαν το παιχνίδι και τον πολύ καλό καιρό για τα δεδομένα της εποχής.
Το επόμενο Σάββατο 16/2 τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται στη Νάουσα.
Συγκεκριμένα τα τμήματα projunior και bambino αγωνίζονται με τις αντίστοιχες ομάδες του Αιόλου Νάουσας στα γήπεδα της περιοχής «Κούκου»
Τα τμήματα junior και προ- παιδικό στα γήπεδα του Αγίου Νικολάου..
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης και στα γραφεία του Συλλόγου στις: 9.30’ π.μ.
Ώρα έναρξης αγώνων: 10.45’
Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 14.00’
Χρώμα στολής: Πράσινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: