Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Η αγωνιστική δράση των τμημάτων της  ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο που πέρασε με ποικίλα για το Σύλλογο αποτελέσματα.
Νίκη της ΑΕΠ  στον Κοπανό
Σπουδαία νίκη κατάφερε να αποσπάσει η ΑΕΠ από την αναμέτρησή της με την ομάδα του Κοπανού.
ΓΑΣ ΚΟΠΑΝΟΥ - ΑΕΠ: 2-5
Εικόνα παιχνιδιού: Παρουσιάζοντας απλό και καλό ποδόσφαιρο  στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ΑΕΠ πέρασε σαν «σίφουνας» από τη δυνατή και μαχητική ομάδα του Κοπανού ατενίζοντας έτσι με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.
Σύνθεση ΑΕΠ: Οβεζίκογλου, Χαρισιάδης Ιωανν., Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, Χαρισιάδης Μαν., (80’ Ιορδανίδης), Τσαλακόπουλος, Νταμοτζίδης, Γαλάνης,  Καλτσάς, (70’Γκέλος),  ΓκαλαΪτσης.
Σκόρερ ΑΕΠ: 17’ Μιχαηλίδης, 28’ Γαλάνης, 34’ Καλτσάς, 55’ κ’ 72’ Γκαλαίτσης.
Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΠ αγωνίζεται στην έδρα της στη Ραχιά με το Μακεδόνα.
ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Σ. ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ : 0-9
Εικόνα παιχνιδιού: Η δυναμικότητα της ομάδας της Ειρηνούπολης δεν επέτρεψε στη νεανική ομάδα της Ακαδημίας να ελπίζει σε κάτι θετικό.
Σύνθεση Ακαδημίας: Φλώρος, Χονδραντώνης, Δρόσος, Τσαλουχίδης, Καραπεΐδης Γ., Καβουνόπουλος,(50’ Μανουσαρίδης)  Καραπεΐδης Μ.(70’ Μπέζατ ) Τρούπκος, Κουιρουκίδης, (35’Γκιουλέκας),Σαουλίδης, Τηλκερίδης.
Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο του Ροδοχωρίου.
Σπουδαία αναμέτρηση για το παιδικό
Εικόνα παιχνιδιού: Πολύ καλό παιχνίδι από 2 ομάδες που έδειξαν πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές μπορούν να εξελιχθούν, αρκεί να συνεχίσουν να δουλεύουν με υπομονή. Μοναδική παραφωνία του αγώνα η διαιτησία του Κου Τριανταφυλλίδη, που με ιδιαίτερα «τοπικιστική» συμπεριφορά άφησε τους νεαρούς παίκτες, που προσπαθούν να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα με ένα «γιατί».
Σύνθεση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας: Φλώρος, Γκιουλέκας, Μαρκόπουλος, (60’Μπιλδίρης), Σακελλαρίου (40’ Μπούγκαρτσιτς), Μπρανιώτης, (70’ Μπαζάκας), Γαβριηλίδης, (65’Ταρατσίδης), Παπαδόπουλος Χρ. Απαζίδης, (45’ Μούτσα), Σοφιανίδης,  (65’ Καραλής), Κούβαρος, (60’ Κωστογλίδης), Μπεκιαρίδης (70 Παπαδόπουλος).
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αγωνίζεται με το ΓΑΣ Βέροιας στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας
Με τον Νησέλη τα τμήματα υποδομής
Ευχάριστη εκδρομή και ωραία παιχνίδια πραγματοποίησαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημία Βέροιας στο Νησέλι, όπου αγωνίστηκαν με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής το Σάββατο που πέρασε.
Το επόμενο Σάββατο, σύμφωνα με το πρόγραμμα τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας έχουν ρεπό, ωστόσο οι υπεύθυνοι έχουν προγραμματίσει εσωτερικό τουρνουά στα γήπεδα της Ραχιάς.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις:9.30’ π.μ.
Στα γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.
Στη Ραχιά: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.15’ μ.μ.
Χρώμα στολής: Πράσινο
Οι προπονητές και οι αθλητές της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας εύχονται στο παίκτη Μιχαηλίδη Πέτρο, που θα υποβληθεί σε επέμβαση, περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: