Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ Α.Ε.Π.- ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Συνεχίστηκαν οι αγώνες των ομάδων της ΑΕΠ- Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας το Σαββατοκύριακο που πέρασε στα πλαίσια του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος.
 
ΑΕΠ/ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ: 3-1
Εικόνα παιχνιδιού: Προσπάθησαν και οι 2 ομάδες για να κερδίσουν το παιχνίδι με αποτέλεσμα οι φίλαθλοι  που το παρακολούθησαν να φύγουν ικανοποιημένοι από το ρυθμό του αγώνα και τις φάσεις που δημιουργήθηκαν. Τελική κερδισμένη η ομάδα της ΑΕΠ που πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό της.
Σύνθεση ΑΕΠ: Οβεζίκογλου, Θεοδωρίδης, Νταμοτζίδης, Χαρισιάδης Ιωανν., Χαρισιάδης Μαν., (80’Γκέλος),  Τσαλακόπουλος,  Γαβριηλίδης, Μιχαηλίδης, ΓκαλαΪτσης. (60’ Ιορδανίδης), Γαλάνης, Καλτσάς,
Σκόρερ ΑΕΠ: 7’ Νταμοτσίδης, 14’57’ Μιχαηλίδης.
Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη εβδομάδα η ΑΕΠ αγωνίζεται στην έδρα της Επισκοπής με την τοπική ομάδα.
 
ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ
ΡΟΔΟΧΩΡΙ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 6-1
Εικόνα παιχνιδιού: Με αρκετές ελλείψεις αγωνίστηκε η Ακαδημία (Τσαλουχίδης, Καραπε΅Ιδης Γ., Καραπε΅Ιδης Μ., Κούσιος), ωστόσο η προσπάθειά της για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δε στάθηκε ικανή απέναντι στην εμπειρία και τις δυνατότητες της φετινής ομάδας του Ροδοχωρίου. Έτσι εύκολα η πλάστιγκα έγειρε υπέρ του γηπεδούχου.
Σύνθεση Ακαδημίας: Φλώρος, Δρόσος, (46’ Μπέζατ ),  Τρούπκος, Κουιρουκίδης, Χονδραντώνης, Σαουλίδης, Τηλκερίδης, Μπέσιος, Παπακωνσταντίνου (46’ Κούβαρος), Μπεκιαρίδης, Παπαδόπουλος Χρ.
Σκόρερ Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας: 75’ Μπεζάτ
Επόμενη αγωνιστική: την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται με τη «Θύελλα» Στενημάχου στο Δ.Α.Κ Βέροιας .
Δυνατό παιχνίδι για το παιδικό
Εικόνα παιχνιδιού: Οι δύο από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου αναμετρήθηκαν στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας με τελική νικήτρια την ομάδα του «ΓΑΣ». Οι νεαροί παίκτες και των δύο ομάδων έτρεξαν, μόχθησαν, προσπάθησαν και στα 80’ του αγώνα και έφυγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι και ικανοποιημένοι για το θέαμα που προσέφεραν στους φιλάθλους.
Σύνθεση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας: Φλώρος, Σακελλαρίου, Μαρκόπουλος, (35’ Μούτσα), (65’ Κωστογλίδης),   Απαζίδης,  (60’ Ταρατσίδης ),Γαβριηλίδης, Σοφιανίδης,  Μπεκιαρίδης Παπαδόπουλος Χρ., Κούβαρος, (55’ Παπαδόπουλος Απ.), Μπρανιώτης, Μπούγκαρτσιτς (65’Μπαζάκας).
Το επόμενο Σάββατο βάσει προγράμματος εφόσον ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας δεν αγωνίζεται σε επίσημο παιχνίδι. Θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες εάν πραγματοποιηθεί παιχνίδι.
Εσωτερικοί αγώνες για τα τμήματα υποδομής
«Χόρτασαν» παιχνίδι οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας στο αθλητικό κέντρο Ραχιάς, αφού οι υπεύθυνοι προπονητές των τμημάτων εκμεταλλευόμενοι το ρεπό της ομάδας έπαιξαν σε «εσωτερικά παιχνίδια».
 
Το προσεχές Σάββατο 23/11, τα τμήματα υποδομής της Α.Ε.Π.- Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζονται με τον Κολινδρό στο αθλητικό κέντρο Ραχιάς.
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να βρίσκονται στις καθιερωμένες στάσεις της πόλης στις:9.30’ π.μ.
Στα γραφεία του Συλλόγου: 9.30’ π.μ.
Στη Ραχιά: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.45’ π.μ.
Η επιστροφή των παικτών θα γίνει στις: 13.30’ μ.μ.
Χρώμα στολής: Πράσινο

Δεν υπάρχουν σχόλια: