Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Ερασιτεχνικό Τμήμα:
Νικηφόρα συνέχισε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, αφού κέρδισε εύκολα στην έδρα της τη νεανική ομάδα του Νηρέα. 
Η Ακαδημία επέβαλε από την αρχή του αγώνα το ρυθμό της, δημιούργησε και έχασε αρκετές ευκαιρίες και κέρδισε δίκαια με το επιβλητικό 5-0. Το παιχνίδι κύλησε μέσα σε αθλητικά πλαίσια, αφού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν το αποτέλεσμα μέσα σε συναγωνιστικό πνεύμα.
Σκόρερ Ακαδημίας: 15’ – 20’ Ντόγος, 65’ Γαβριηλίδης Αν., 80’ Σοφιανίδης, 88’ Νταμοτσίδης.
Σύνθεση Ακαδημίας: Οβεζίκογλου, Παπαδόπουλος Χρ. (80’ Αργυρόπουλος), Τσαλακόπουλος, Νταμοτσίδης, Ντόγος (65’ Σοφιανίδης), Μιχαηλίδης, Γκίλινας (55’ Μπεκιαρίδης), Χαρισιάδης Μ., Γαβριηλίδης Αν., Γαβριηλίδης Χρ., Γκιουλέκας.
Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 19-10 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ την ομάδα του «Αστέρα» Αλεξάνδρειας.
Τμήμα παιδικό:
Στο Μακροχώρι βρέθηκαν οι νεαροί αθλητές του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας για την έναρξη του παιδικού πρωταθλήματος 2014- 2015. Παρόλο που η τοπική ομάδα είχε πρόβλημα με τα δελτία, οι δυο ομάδες έπαιξαν μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι, όπου όλοι οι παίκτες προσπάθησαν, πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους λίγους -δυστυχώς- φιλάθλους που παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Σύνθεση Ακαδημίας: Χατζηπαναγιωτίδης, Παπουλίδης, Απαζίδης, Μούτσα, Κωστογλίδης, Μπούγκαρτσιτς, Μπρανιώτης, Σάρκα (40’ Αθανασόπουλος), Παραστατίδης (Παπουλίδης), Ντινόπουλος, Ταρατσίδης.
Επόμενο παιχνίδι: Το επόμενο Σάββατο η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στην έδρα της, στους Γεωργιανούς την ομάδα του Αριστοτέλη Νάουσας.
Τμήματα υποδομής:
Εσωτερικό διπλό είχαν οι λιλιπούτειοι αθλητές το Σάββατο 11-10 στους Γεωργιανούς, όπου χάρηκαν το παιχνίδι και παράλληλα προετοιμάστηκαν για την επόμενη αναμέτρηση, το Σάββατο 18-10 στη Μελίκη με τα αντίστοιχα τμήματα του τοπικού Φίλιππου.
Οι νεαροί ποδοσφαιριστές πρέπει να βρίσκονται:
Στα γραφεία του Συλλόγου και στις στάσεις: 9.00’ π.μ.
Στο γήπεδο Μελίκης: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Επιστροφή: 13.15’ μ.μ.
Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΗΣ!!
Η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές του παιδικού τμήματος της Ακαδημίας Βέροιας ευχαριστούν θερμά τη Σχολή Οδηγών «ΗΝΙΟΧΟΣ» για την προσφορά αθλητικού ιματισμού στο τμήμα.
Για την Ακαδημία Ποδοφαίρου Βέροιας Σίμπου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: