Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τμήματα Υποδομής
Στον Κοπανό ταξίδεψαν την Κυριακή 27/11 οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου μας, όπου αγωνίστηκαν σε τουρνουά με τους συναθλητές τους των ομάδων: Ακαδημία Ειρηνούπολης, Αγ. Μαρίνας, ΦΑΣ Νάουσας, ΓΑΣ Κοπανού.
ΣΑΒΒΑΤΟ 3/12 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:
Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στο γήπεδο Γεωργιανών με την Ακαδημία Σκύδρας.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.

Παιδικό Τμήμα
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Ε.Π. :0-2
Σύνθεση Ακαδημίας: ΚΑΛΑϊΤΖΙΔΗΣ Δ., ΚΑΛΑϊΤΖΙΔΗΣ Κ., ΑΜΠΡΙΚΙΔΗΣ, ΣΟΥΛΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛ.,  ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ Β., ΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΤΣΑΡΤΙΛΙΔΗΣ, ΣΑΡΚΑ,  ΣΤΟΓΙΑΝΝΟΣ.
Αγωνίσθηκαν  στο β’ ημίχρονο και οι: ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ,  ΤΡΑΙΚΟ, ΜΑΣΤΟΡΟΠΟΥΛΟΣ.
Εικόνα παιχνιδιού: Παρά τις απουσίες (Σερεμέτας Κ., Ανάστος, Τερζόγλου τραυματίες) και το νεαρό της ηλικίας οι παίκτες και των δύο ομάδων βρέθηκαν σε πολύ καλή ημέρα και η μπάλα ανεβοκατέβαινε με πολύ γρήγορο ρυθμό. Στις δύο εστίες δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις και οι δύο τερματοφύλακες και των δύο ομάδων έκαναν δύσκολες αποκρούσεις. Το παιχνίδι θα το κέρδιζε η ομάδα που θα σκόραρε, πράγμα που πέτυχαν οι αθλητές της ΑΕΠ στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα, κερδίζοντα τελικά με 0-2.
Το κέρδος για τους νεαρούς που αγωνίζονται στα συγκεκριμένα ματς είναι ότι με δουλειά και υπομονή το μέλλον τους ανήκει.
Επόμενη αγωνιστική: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 3-12 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στο γήπεδο Γεωργιανών με την παιδική ομάδα της Κουλούρας.
Ώρα έναρξης αγώνα: 11.00’ π.μ.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΔΟΞΑ ΝΑΟΥΣΑΣ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ 4-1
Εικόνα παιχνιδιού: Για μια ακόμη αγωνιστική δε μπόρεσε να αποφύγει τα αμυντικά λάθη, τα οποία διαμόρφωσαν και το αποτέλεσμα, παρόλο που οι παίκτες της προσπαθούν, δημιουργούν φάσεις σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ: Εξαιρετική παρουσία των νεαρών παικτών: Παπουλίδης Αλ. 2002, Ντινόπουλος 2001, Σουροβίκης- Θεοδωρίδης 1999
Σκόρερ Ακαδημίας: 84’ Θεοδωρίδης
Σύνθεση Ακαδημίας: Σουροβίκης, Παπουλίδης Κ., ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛ., Καϊλόγλου, Ακριτίδης(46’  ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ), Σαντικίδης, Παπαδόπουλος Β.,(60’ Πιστοφίδης), ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, Πρωτογέρης,  (70’ Παυλίδης), ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ Ν.,  
Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 4/12 η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται στην Αγία Μαρίνα με τον τοπικό Μ. Αλέξανδρο, μια ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και πολύ καλή οργάνωση.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να διαφημιστούν στα ετήσια ημερολόγια του Συλλόγου να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Συλλόγου κάθε Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή 18.00’- 21.00’ μ.μ. στο τηλέφωνο 23310 74040


             Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: