Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016



ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ: 4-0
Εικόνα παιχνιδιού: Μια εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε χθες η ομάδα της Ακαδημίας Βέροιας, που δείχνει να βρίσκει το ρυθμό της και να φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι παίκτες της Ακαδημίας κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια και κατάφεραν να επιβληθούν έναντι του αντιπάλου, όπως μαρτυρά και το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο η διαφορά στο σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη, αφού στο α’ ημίχρονο του αγώνα η ομάδα της Ακαδημίας έχασε ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα. Παρόλα αυτά, μένει το θετικό αποτέλεσμα και η καλή δουλειά που φαίνεται να γίνεται στο νεοσύστατο τμήμα.
Σύνθεση Ακαδημίας: Σουροβίκης, Συμπεθέρης (60’ Θεοδωρίδης), ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Ακριτίδης, Παπαδόπουλος Ευαγγ.(Παπουλίδης Κ.), ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Α., , ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ., ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,  Μπαντής, Πρωτογέρης,  Καϊλόγλου.
Επόμενη αγωνιστική: Την επόμενη Κυριακή 13/11 η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται στις Βαρβάρες.
Παιδικό Τμήμα
Εικόνα παιχνιδιού:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ:3-0(α.α.)
Επόμενη αγωνιστική: Το ΣΑΒΒΑΤΟ 12-11 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας υποδέχεται στο γήπεδο των Γεωργιανών τον Αλιάκμονα Νησελίου.
Ώρα έναρξης αγώνα: 11.00’ π.μ.
Τμήματα Υποδομής
Στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Γεωργιανών φιλοξένησε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας τις ομάδες του ΠΑΟΚ Κουλούρας και τα τμήματα προ-παιδικό και bambini της Αγκαθιάς. Οι καλές καιρικές συνθήκες, τα οργανωμένα τμήματα, το κέφι των παιδιών και η άριστη κατάσταση ενός γηπέδου που ξεχωρίζει κατά πολύ από τα συνήθη δεδομένα για εγκαταστάσεις τμημάτων υποδομής μιας επαρχιακής πόλης, ήταν αυτά που έκλεψαν τις εντυπώσεις σε μια όμορφη για όλους ποδοσφαιρική ημέρα.
ΚΥΡΙΑΚΗ  13/11 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ:
Τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας αγωνίζονται στο γήπεδο Γεωργιανών με τα αντίστοιχα τμήματα του Νηρέα.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη.

             Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: