Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τμήματα Υποδομής
Τους αθλητές του «Αστέρα» Αλεξάνδρειας αντιμετώπισαν οι μικροί ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στο γήπεδο των Γεωργιανών, όπου διασκέδασαν απολαμβάνοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας υποδέχεται στην έδρα της στους Γεωργιανούς την Ακαδημία του Στέφανου Γαϊτάνου.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 29/3.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΤΗ Μ. ΤΡΙΤΗ 11/4/2017
Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο τουρνουά του ΠΑΟ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης, που έχει ξεχωρίσει για την οργάνωση, την απόδοση και τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις της, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μας τιμά με την πρόσκληση στο τουρνουά της την Μ.Τρίτη 11/4. Σκοπός της ομάδας μας είναι να λαμβάνει μέρος σε τουρνουά ομάδων με υψηλό επίπεδο οργάνωσης και ποιοτικού αθλητισμού, ώστε οι αθλητές μας να κερδίζουν τις εμπειρίες του αγώνα και της συμμετοχής σε τουρνουά ομάδων που πρεσβεύουν ανάλογες αθλητικές αξίες με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας. Τέτοια ομάδα είναι σίγουρα ο ΠΑΟ Κουφαλίων και άλλες αντίστοιχες ομάδες που θα επακολουθήσουν σε επόμενα τουρνουά.
Οι γονείς θα ενημερωθούν με δηλώσεις, που θα τους σταλούν και θα πρέπει να τις επιστρέψουν έως τις 7/4 στα γραφεία του Συλλόγου.
ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – ΑΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ: 1-3
Σύνθεση Ακαδημίας: Σουροβίκης, Καϊλόγλου, Παπουλίδης Αλ., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΜΑΝΤΖΙΑΡΙΔΗΣ, ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ(α’ ημιχρ.), ΤΣΑΛΟΥΧΙΔΗΣ, Ντινόπουλος, (55’ Θεοδωρίδης), Πρωτογέρης, (55’Πιστοφίδης), Χρυσόπουλος, ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, (70’ Μπαντής).
Σκόρερ Ακαδημίας: 45’ ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ
Εικόνα παιχνιδιού: Καλό παιχνίδι έγινε στο γήπεδο του ΔΑΚ, αφού και οι δύο ομάδες προσπάθησαν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στο α’ ημίχρονο η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας είχε τον έλεγχο του αγώνα, της έλειψε όμως το γκολ. Ο Αγροτικός Αστέρας προηγήθηκε στο 44’ και η γηπεδούχος απάντησε γρήγορα στο επόμενο λεπτό με το «συνήθη ύποπτο», Συμπεθέρη φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια, ένα λάθος του τερματοφύλακα έδωσε και πάλι την ευκαιρία στο Αγροτικό Αστέρα να προηγηθεί, ενώ πέτυχε και τρίτο τέρμα από καθαρή θέση οφσάιτ (την επίθεση του Αγροτικού Αστέρα ήλεγχε ο επόπτης Χαραλαμπίδης)
Μελανό σημείο ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ, που δυσκόλευε όλους τους παίκτες και στο απλό κοντρόλ της μπάλας.
Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 2/4 η Ακαδημία αγωνίζεται στη Ραχιά με την Α.Ε.Π.
Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία

Δεν υπάρχουν σχόλια: