Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017



ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τμήματα Υποδομής
Με τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Σκύδρας αγωνίστηκαν οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας στο πανέμορφο  γήπεδο των Γεωργιανών. Τα παιδιά και των δύο ομάδων ευχαριστήθηκαν παιχνίδι, αναμετρήσεις, ήλιο και την ποδοσφαιρική τους παρέα.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας υποδέχεται στην έδρα της στους Γεωργιανούς την Ακαδημία του Στέφανου Γαϊτάνου.
Αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί την Τετάρτη 22/3.
Παιδικό Τμήμα
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ – Α.Ε.Π.: 0-2
Σύνθεση Ακαδημίας: Καλαϊτζίδης Δ., ΤΣΑΡΤΙΛΙΔΗΣ, ΣΕΡΕΜΕΤΑΣ Β., ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ Αλ., ΣΟΥΛΗΣ, ΛΙΟΛΙΟΣ, ΠΕΡΟΓΛΟΥ,  ΣΑΡΚΑ, Μελιόπουλος, Ανάστος, Γρηγοριάδης, (40’ Στογιάννος).
Εικόνα παιχνιδιού: Ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολλές φάσεις και στις δύο εστίες, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν. Στο ρυθμό των ομάδων συνέβαλε και η άριστη διαιτησία του κου Γαβρά, ο οποίος συμβούλευε ταυτόχρονα σε κάθε παράβαση ους νεαρούς αθλητές. Του αξίζουν συγχαρητήρια…

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
Α.Ο. ΜΑΚΕΔΟΝΑ - ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 2-11
Σύνθεση Ακαδημίας: Παπουλίδης Κ., Καϊλόγλου, Παπουλίδης Αλ., Πιστοφίδης, Ακριτίδης,(46’ λ.τρ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ),Τσαλουχίδης,  Σαντικίδης, ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, (λ.τρ. ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ), Πρωτογέρης, ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ.
Σκόρερ Ακαδημίας: 12’-18’ ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ, 25’-34’-37’-43’-52’-62’ ΣΥΜΠΕΘΕΡΗΣ, 74’-79’ ΠΑΠΟΥΛΙΔΗΣ ΑΛ., 84’ ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
Εικόνα παιχνιδιού: Εύκολο απόγευμα για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας που πρόσθεσε έτσι τρεις βαθμούς στη συγκομιδή της. Η τελική επικράτηση ήταν εύκολη, αφού η συμπαθής ομάδα του Μακεδόνα παρουσιάστηκε πολύ αδύνατη.
Επόμενη αγωνιστική: Την Κυριακή 26/3 η Ακαδημία υποδέχεται στο ΔΑΚ Βέροιας τον Αγροτικό Αστέρα Αγ. Βαρβάρας.
                   Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία



Δεν υπάρχουν σχόλια: