Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Νικηφόρο το πέρασμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας από το γήπεδο του ΠΑΟ Νέας Γενεάς την Κυριακή στα πλαίσια διεξαγωγής της 7ης αγωνιστικής του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.

ΠΑΟ ΝΕΑΣ ΓΕΝΕΑΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ: 0-1

Εικόνα παιχνιδιού:Η Ακαδημία είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού καθόλη τη διάρκεια του αγώνα, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την εμφάνισή της. Δίκαια πήρε τη νίκη, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Βέροιας έχασε κλασικές ευκαιρίες να ανεβάσει κι άλλο τη διαφορά στο σκορ απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν κατάφερε να την απειλήσει. Στο 22’ ωραίο σουτ του Παναγιωτίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας. Στο 36’ μετά από κόρνερ του Γαβριηλίδη, κεφαλιά του Τσαλουχίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.  Στο 43’ πλασέ του Σιούτη, η μπάλα κατευθυνόταν στα δίχτυα, αλλά την πρόλαβε ο αμυντικός της αντίπαλης ομάδας και έδιωξε σε κόρνερ πριν περάσει τη γραμμή τέρματος. Στο 64’ κεφαλιά του Γαβριηλίδη από το ύψος της μικρής περιοχής έφυγε άουτ.
Σύνθεση Ακαδημίας:Λιακόπουλος, Κιατικίδης, Μπύρνας, Παναγιωτίδης, Παλούκας, Τσαλουχίδης, Σαμπρής, Μιχαηλίδης(67’ Κάστρης), Γαβριηλίδης, Σιούτης(46’ Θεοδωρίδης), Αντωνίου(84’ Ριζούδης)
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας φιλοξενεί στην έδρα της στο ΔΑΚ Βεροίας τη Δόξα Νάουσας.
 

Ήττα για το παιδικό

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ –ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΝΑΟΥΣΑΣ: 0-2
Την ήττα γνώρισε το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας από το αντίστοιχο τμήμα της Νάουσας με σκορ 0-2 .Οι παίδες της Βέροιας παρότι είχαν τον ελέγχο του παιχνιδιού δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και έτσι στο 65’ μετά από εκτέλεση κόρνερ της φιλοξενούμενης ομάδας και άτσαλο διώξιμο των αμυντικών, ο Μόκα της Νάουσας με σουτ από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 0-1 .Οι ποδοσφαιριστές  της Βέροιας δεν το έβαλαν  κάτω και μέσα στο επόμενο δίλεπτο έχασαν δυο σπάνιες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν αρχικά με τον Καλαιτζίδη  και με τον Παντέλογλου Ι .Στο 75΄και ενώ είχε τραβηχτεί σχεδόν όλη η ομάδα της Βέροιας στην επίθεση οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία και κέρδισαν πέναλτι που το εκτέλεσαν εύστοχα γράφοντας το 0-2 που ήταν και το τελικό σκορ.
Σύνθεση  Ακαδημίας Βέροιας: Βελέντζας(75΄Κούβαρος) Παπαδόπουλος Ν ,Δαμιανίδης (40΄Μίλης) ,Παντέλογλου Α.,Τσαλακόπουλος, Παντέλογλου Ι, Καλαιτζίδης, Νταμοτσίδης, Παπαδόπουλος Λ, Μανουσαρίδης (70’ Παππάς),Μελικιώτης (65΄Βασιλείου)( 70΄Χαρίσης)
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα της Βέροιας παίζει εκτός έδρας με το ΦΑΣ Νάουσας.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίστηκαν με την Ένωση Αποστόλου Παύλου, ενώ το επόμενο Σάββατο θα φιλοξενηθούν από την ομάδα της Αριδαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: