Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ
Την Κυριακή ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας. Η Ακαδημία Ποδσφαίρου Βέροιας βγήκε νικήτρια από την αναμέτρησή της στην έδρα της με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Νάουσας συνεχίζοντας ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων.
ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΒΕΡΟΙΑΣ- ΑΚΑΔ. ΠΟΔ. ΝΑΟΥΣΑΣ:1-0
Εικόνα παιχνιδιού: Στο ά ημίχρονο του αγώνα η ομάδα της Βέροιας είχε την κατοχή της μπάλας και παρουσίασε καλύτερη εικόνα έναντι του αντιπάλου της. Μετά από πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας από τους ‘μπέμπηδες’, ο Θεοδωρίδης βρήκε με σέντρα το δεύτερο δοκάρι, η μπάλα κατέληξε στα πόδια του Πέτκοβιτς, ο οποίος σε ένα τετ α τετ με τον τερματοφύλακα πλάσαρε σωστά και έκανε το 1-0. Στην επανάληψη η απόδοση της ομάδας της Ακαδημίας Βέροιας μειώθηκε, κάτι που όμως δε στάθηκε αρκετό ώστε να απειληθεί από τους αντιπάλους της.
Σύνθεση Ακαδημίας: Λιακόπουλος, Κιατικίδης, Μπύρνας(75΄Παλούκας), Κάστρης(60΄Μιχαηλίδης), Θεοδωρίδης, Τσαλουχίδης, Σαμπρής, Παναγιωτίδης, Γαβριηλίδης, Σιούτης, Πέτκοβιτς.
Το μγκολ της Ακαδημίας Βέροιας έβαλε στο 29’ ο Πέτκοβιτς.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται με τον ‘Απόλλωνα’ Λυκογιάννης.
 

Νίκη και στο παιδικό τμήμα της Ακαδημίας

Το παιδικό τμήμα της ομάδας της Βέροιας απέσπασε τη νίκη από την ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας με εντυπωσιακό σκορ.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ:6-1
Μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση οι παίδες της Ακαδημίας κατάφεραν από νωρίς να περάσουν μπροστά στο σκορ και να δημιουργήσουν τέτοια διαφορά ώστε ο προπονητής του τμήματος να αξιοποιήσει όλους τους παίκτες που διέθετε στο δυναμικό του.
Σύνθεση Ακαδημίας:  ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν.(77 ΚΟΥΚΟΥΤΑΡΗΣ), ΔΑΜΙΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛ. (40΄ΜΙΛΗΣ),
ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΑΝ.,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Λ., ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ Ι.( 60΄ΒΑΣΙΛΕΙΟΥΣΩΤ.) ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ. (70΄ ΤΣΙΓΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ), ΤΣΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ(77΄ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ),
ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ(40΄ΧΑΡΙΣΗΣ),
ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ(75’ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ).
ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ Ο ΜΕΛΙΚΙΩΤΗΣ ΣΤΟ 10' ΣΤΟ 65΄ ΚΑΙ ΣΤΟ 75΄,
                                           ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΣΤΟ 15΄,
                                      Ο ΤΣΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ 50΄ 
                                        ΚΑΙ Ο ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ ΣΤΟ 55’.
Η  επόμενη αγωνιστική αναβάλεται λόγω της γιορτής της απελευθέρωσης της Βέροιας και η επόμενη ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού της Ακαδημίας Βέροιας με την ομάδα του ‘Απόλλωνα’ Αγίου Γεωργίου θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.
Στο Νησέλι με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής.Τα τμήματα προ- παιδικό, junior, pro- junior και bambino αγωνίστηκαν με τους Τηλέμαχους Αλεξάνδρειας αψηφώντας τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και απολαμβάνοντας εξίσου με κάθε άλλη φορά το παιχνίδι.
Τα παιχνίδια του επόμενου Σαββάτου αναβάλονται και για αυτά τα τμήματα της Ακαδημίας λόγω της παρέλασης και της απελευθέρωσης της πόλης της Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: