Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 
Συνέχεια στις νίκες της έδωσε την Κυριακή, 12/12 η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας στον αγώνα με την ομάδα της Πατρίδας για την 13η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.

ΠΑΤΡΙΔΑ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:0-2

Εικόνα παιχνιδιού: Ελέγχοντας το παιχνίδι και τα 90’ η ομάδα της Βέροιας πρόσθεσε άλλη μια πολύτιμη νίκη στο ενεργητικό της. Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση κατόρθωσε να περάσει αλώβητη από μια έδρα, που η ομάδα της έδειξε αρκετά καλά στοιχεία και που έδειξε ότι η βαθμολογική της θέση την αδικεί. Τα γκολ πέτυχαν μετά από ωραίους συνδυασμούς οι: Τσαλουχίδης στο 32’ με ωραία κεφαλιά και Μιχαηλίδης στο 38’ με ωραίο πλασέ. Ένα από τα θετικά της Ακαδημίας, που παραδοσιακά κατέχει το μικρότερο μέσο όρο ηλικιών στο δυναμικό της, είναι η καλή εμφάνιση του Αντωνίου και των νεαρών Μελικιώτη και Κουλουριώτη.
ΣύνθεσηΑκαδημίας:Χονδραντώνης, Θεοδωρίδης, Παλούκας,Μπύρνας,(50’ Ριζούδης),Κιατικίδης,Μιχαηλίδης,Αντωνίου,Τσαλουχίδης,Σαμπρής, Γαβριηλίδης ,(65’ Μελικιώτης), Σιούτης(70’ Κουλουριώτης).
 
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην έδρα της στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας με την ομάδα της Σφηκιάς.
 
Ήττα για το παιδικό της Ακαδημίας
Το παιχνίδι διεξήχθη κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες αφού το κρύο που επικρατούσε ήταν τσουχτερό και ο αέρας δυνατός.
Παρά την μεγάλη σε έκταση ήττα (1-5) το παιδικό τμήμα της ακαδημίας απέδωσε τα μέγιστα και έπαιξε στα ίσα την αντίπαλο ομάδα που ήταν πλήρης ηλικιακά (9 παίκτες γεννημένοι το ‘96 και οι υπόλοιποι το ‘97).
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Ακαδημία Βέροιας αφού στο 15΄κερδισε πέναλτι με το Μελικιώτη και το αξιοποίησε εύστοχα ο Παπαδόπουλος Λ. γράφοντας το 1-0.
Στη συνέχεια ισορρόπησε το παιχνίδι η ομάδα της Νάουσας ενώ φαινόταν πως το ημίχρονο θα έληγε με το 1-0 υπέρ της Ακαδημίας.Συγκεκριμένα στο  35΄η Νάουσα κέρδισε φάουλ στο κέντρο, που το εκτέλεσε ο χαφ του ΦΑΣ
και με την βοήθεια του άνεμου κρέμασε στην κυριολεξία τον κατά τα’άλλα εκπληκτικό τερματοφύλακα της ακαδημίας, Βελέντζα και έκανε το 1-1. Στο αμέσως  επόμενο λεπτό και μετά από αδράνεια της άμυνας  βρέθηκε μόνος του  ο επιθετικός της Νάουσας και έγραψε το 1-2 που ήταν και το αποτέλεσμα  του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ακαδημίας απείλησε την εστία της Νάουσας αλλά δεν ισοφάρισε το σκορ και στο 60΄ήρθε το γκολ για τους φιλοξενούμενους και το 1-3 μετά από κακή εκτέλεση άουτ του αμυντικού η μπάλα στρώθηκε στον επιθετικό της Νάουσας και εύκολα παραβίασε την αντίπαλη εστία
Στο 67΄έγινε εύκολα το 1-4 με σουτ και στο 75’ η ομάδα της Νάουσας έκλεισε το σκορ μετά από ασταθή απόκρουση σε  σουτ του τερματοφύλακα και από κοντά έκανε το 1-5.
Σύνθεση Ακαδημίας : Βελέντζας(70΄Κούβαρος), Παπαδόπουλος Ν., Παντέλογλου Α(60΄Βασιλείου Γ), Τσαλακόπουλος( 60΄Παππάς Γ), Δαμιανίδης (40΄Βασιλείου Σ),Παντέλογλου Γ. (45΄Μίλης), Παπαδόπουλος Λ. (70΄Τσιγκενόπουλος),Καλαιτζίδης( 70΄Παντέλογλου Κ), Νταμοτσίδης (70΄Χαρίσης), Μελικιώτης(70΄Παπακωνσταντίνου), Μανουσαρίδης (60΄Μελιόπουλος).
Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας, παρά την ολοκλήρωση του παιδικού πρωταθλήματος, θα πραγματοποιήσει το αναβληθέν ματς με την Ακαδημία Νάουσας.
 
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής το Σάββατο λόγω κακοκαιρίας δεν αγωνίστηκαν με την ομάδα του Αιόλου Νάουσας, ωστόσο πραγματοποίησαν προπόνηση. Το επόμενο Σάββατο αγωνίζονται στα βοηθητική γήπεδα του ΔΑΚ με το Νηρέα Βέροιας.
 Την Τετάρτη, 15/12 οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας θα βρίσκονται στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας, για να ενισχύσουν με τον ενθουσιασμό και το χειροκρότημά τους τη Βέροια που αγωνίζεται κόντρα στο Λεβαδειακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: