Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ


 
Ένα μόνο γκολ έκρινε το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας και το Ζερβοχώρι την Κυριακή, 5/12 που πραγματοποιήθηκε η 12η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ-ΖΕΡΒΟΧΩΡΙ:1-0

Εικόνα παιχνιδιού: Στο ά ημίχρονο η εμφάνιση της Ακαδημίας ήταν μέτρια, πέτυχε ωστόσο σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα Λιακόπουλο, ο οποίος εξουδετέρωνε κάθε κίνδυνο που εμφανιζόταν στην εστία από τους παίκτες του Ζερβοχωρίου, που στο ά ημίχρονο προσπάθησαν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα στην άμυνα της Βέροιας. Μοναδική αξιόλογη προσπάθεια στα πρώτα 45’ ήταν στο 38’ όταν ο Γαβριηλίδης πλάσαρε μέσα από την περιοχή και απέκρουσε ο τερματοφύλακας με τα πόδια πάνω από τη γραμμή τέρματος. Με την έναρξη του ΄β ημιχρόνου και με τις τρεις αλλαγές που έκανε ο κ. Ανθυμιάδης η εικόνα της Ακαδημίας βελτιώθηκε πολύ δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες. Η προσπάθεια των γηπεδούχων δικαιώθηκε στο 84’ με ωραίο πλασέ του Γαβριηλίδη συνεχίζοντας το θετικό σερί των νικών.     Κορυφαίος παίκτης και στα 90’ λεπτά αγώνος ήταν ο Αντωνίου.  
Σύνθεση Ακαδημίας: Λιακόπουλος, Κάστρης,(46’ Θεοδωρίδης), Παλούκας, Μπύρνας, Κιατικίδης, Τσαλουχίδης, Σαμπρής, Γαβριηλίδης , Αντωνίου, Γκίλινας,(46’ Σιούτης),Σαπουντζής, (46’ Ανθυμιάδης).
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζεται στην Πατρίδα.
 
Αναβολή για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας με την Ακαδημία Νάουσας λόγω κακοκαιρίας. Η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες. Το επόμενο Σάββατο το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας αντιμετωπίζει στη Μέση το ΦΑΣ Νάουσας.
 
Η συνάντηση των υπολοίπων τμημάτων υποδομής της Ακαδημίας Βέροιας με τα αντίστοιχα τμήματα του Νηρέα ματαιώθηκαν εξαιτίας της κακοκαιρίας. Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα προ- παιδικό έως και bambino αγωνίζονται στα βοηθητική γήπεδα του ΔΑΚ Βεροίας με τον Αίολο Νάουσας.
 Ο φίλος του Συλλόγου, πατέρας Ιωάννης διάβασε ευχές για δύναμη και υγεία στους αθλητές των τμημάτων προ- παιδικό έως και bambino της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: