Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

 
Αναβολή του αγώνα του ερασιτεχνικού τμήματος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας την Κυριακή, 19/12 με την ομάδα της Σφηκιάς λόγω της κακοκαιρίας.
Ωστόσο, φιλικό παιχνίδι θα πραγματοποιήσει η ομάδα της Βέροιας την Τετάρτη 22/12 στις Βαρβάρες με την τοπική ομάδα. Επιπλέον, οι ‘μπέμπηδες’ θα αγωνιστούν σε φιλικό επίπεδο με την Πατρίδα την Τρίτη 28/12.
Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του τμήματος θα γίνει με το νέο έτος την Τετάρτη 5/1 με την ΑΕ Ποντίων στο ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας.
Το αναβληθέν ματς θα διεξαχθεί την Κυριακή, 9 Ιανουαρίου.
Αναβολή και για το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας, που αγωνιζόταν στον Αγιο Νικόλαο με την Ακαδημία Νάουσας. Ηνέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού θα αποφασισθεί από τις διοικήσεις των δύο ομάδων και θα ανακοινωθεί.
Το παιδικό τμήμα θα πραγματοποιήσει φιλικό παιχνίδι την Πέμπτη, 23/12 με την ομάδα του Αγίου Γεωργίου.
Η διοίκηση της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας θα παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού τμήματος της ομάδας ως επιβράβευση για την έως τώρα πορεία τους στο Πρωτάθλημα και την πρώτη θέση που κατέχουν στο βαθμολογικό πίνακα.
Οι προπονήσεις ΟΛΩΝ των τμημάτων θα συνεχιστούν κανονικά κατά τη διάρκεια των εορτών.
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει τον παλιό της ποδοσφαιριστή, Νίκο Καλτσά για τη διάκρισή του στα βραβεία ΠΣΑΠ ως ο καλύτερος νεαρός ποδοσφαιριστής ΄Γ Εθνικής κατηγορίας.
 
Για τον αναπάντεχο χαμό του μικρού μας φίλου και μέλους της οικογένειας της Ακαδημίας, Λευτέρη, εκφράζουμε το βαθύ μας πόνο και τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια. Η σκέψη όλων μας είναι στους οικείους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: