Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

  
Η 27η αγωνιστική του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος βρήκε αντιμέτωπη την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας με την ομάδα του Ζερβοχωρίου. Το πέρασμα της ομάδας της Βέροιας από την έδρα του ‘Άτλαντα’ ήταν τελικά νικηφόρο.
ΑΤΛΑΣ ΖΕΡΒΟΧΩΡΙΟΥ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:0-1
Εικόνα παιχνιδιού: Ανώτερη εμφανίστηκε σε όλο το παιχνίδι  και σε όλους τους τομείς η Ακαδημία και πέτυχε τελικά μια εύκολη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο ο οποίος προσπάθησε αρκετά. Μοναδικό αρνητικό της εμφάνισης των ‘μπέμπηδων’ το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με αποτέλεσμα να κρατάνε τον αντίπαλο μέσα στο παιχνίδι και στα 90’ του αγώνα. Το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Πέτκοβιτς με κεφαλιά στο 28’, μετά από ωραία επέλαση και σέντρα του Θεοδωρίδη. Ευκαιρίες για γκολ η Ακαδημία έχασε στο 52’ με πλασέ μέσα από την περιοχή άουτ του Πέτκοβιτς, στο 65’ ο Μιχαηλίδης σουτ σίριζα άουτ, στο 84’ ο Κουλουριώτης από τη μικρή περιοχή έκλεψε τη μπάλα από τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ και στο 50’ κεφαλιά του Τσαλουχίδη τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι.
Σύνθεση Ακαδημίας:Χονδραντώνης, Θεοδωρίδης, Παλούκας, Μπύρνας, Κιατικίδης, Μαργαρίτης, Τσαλουχίδης, Γκίλινας(60’ Μιχαηλίδης), Αντωνίου(65’ Φλώρος), Γαβριηλίδης(80’ Κουλουριώτης), Πέτκοβιτς.
Την επόμενη αγωνιστική η Ακαδημία Βέροιας αντιμετωπίζει στην έδρα της την Πατρίδα.
Την Τετάρτη, 6-4 θα πραγματοποιηθεί το αναβληθέν-λόγω κακοκαιρίας- ματς με τη Δόξα Νάουσας στο γήπεδο Παναγιοπούλας.
Φιλικό παιχνίδι στο Διαβατό για  το παιδικό τμήμα
Kαι αυτό το Σάββατο συνεπής με το ραντεβού για αγωνιστική δράση μέσα από τα φιλικά παιχνίδια το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας. Αυτή τη φορά πραγματοποίησε φιλικό παιχνίδι στο Διαβατό με το αντίστοιχο τμήμα του τοπικού Ατρόμητου. Η διαφορά δυναμικότητας και ταλέντου ανάμεσα στις δυο ομάδες ήταν εμφανής από το πρώτο λεπτό και το τελικό 1-10 αποτυπώνει και την διαφορά.
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας :
Βελέντζας (50΄Κούβαρος), Παπαδόπουλος Ν., Παντέλογλου Α,   Βασιλείου Γ.(65΄ Μπαλντουβάνος), Μίλης Ν.(40΄Παπάς), Βασιλείου Σ. (40΄Παντέλογλου Ιων.), Νταμοτσίδης,  Χαρίσης (40΄ Παντέλογλου Κ.), Μανουσαρίδης, Καλαιτζίδης, Τσαλακόπουλος.
Την επόμενη εβδομάδα το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας αγωνίζεται στα Λευκάδια.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας φιλοξένησαν στην έδρα τους, στα βοηθητικά του ΔΑΚ Βεροίας τα αντίστοιχα τμήματα της Ακαδημίας Αργυρίου. Το επόμενο Σάββατο θα αγωνιστούν με το Νηρέα Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: