Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε η 28η αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας να αντιμετωπίζει στην έδρα της την ομάδα της Πατρίδας και να αποσπά τη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΠΑΤΡΙΔΑ: 2-0
Εικόνα παιχνιδιού:  Οι δύ ομάδες προσπάθησαν και κατάφεραν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, παρουσιάζοντας ένα ωραίο θέαμα στον κόσμο που συγκεντρώθηκε να τους παρακολουθήσει. Η Ακαδημία από τη μεριά της δημιούργησε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ, που όμως δεν ολοκληρώθηκαν ώστε να διευρυνθεί κι άλλο η διαφορά στο σκορ. Τις προσπάθειες των παικτών της Πατρίδας να σκοράρουν εξουδετέρωνε κάθε φορά ο Χονδραντώνης, διατηρώντας την εστία του ανέπαφη ως το τέλος του αγώνα.
Σύνθεση Ακαδημίας Βέροιας: Χονδραντώνης, Θεοδωρίδης, Παλούκας, Μπύρνας, Κιατικίδης, Πέτκοβιτς, Μιχαηλίδης(71’ Κουλουριώτης), Τσαλουχίδης, Γαβριηλίδης, Σιούτης(46’ Μαργαρίτης), Αλεξανδρής(71’ Μελικιώτης).
Την επόμενη εβδομάδα η Ακαδημία Βέροιας αγωνίζεται στη Σφηκιά.
 
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας πραγματοποίησε φιλικό παιχνίδι με τα Λευκάδια, ενώ συνεχίζει τις φιλικές αναμετρήσεις με άλλες αντίστοιχες ομάδες.
 
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής αποκόμισαν όμορφες εικόνες από την ποδοσφαιρική τους συνάντηση με τα τμήματα του Νηρέα. Το επόμενο Σάββατο τα τμήματα της Ακαδημίας Βέροιας φιλοξενούν στην έδρα τους, στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ Βέροιας τον Αίολο Νάουσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: