Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

    Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας αντιμετώπισε για την 29η   αγωνιστική του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Ημαθίας την ομάδα της Σφηκιάς, που μετατρέπεται σε κακό δαίμονα της βεροιώτικης ομάδας, καθώς δεν κατάφερε να της αποσπάσει τη νίκη.
 ΑΕ ΣΦΗΚΙΑΣ- ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:2-1
Εικόνα παιχνιδιού: Κακή η ομάδα της Ακαδημίας στο παιχνίδι με τη Σφηκιά, πέτυχε μια μέτρια απόδοση, που σαν αποτέλεσμα είχε φυσιολογικά την ήττα από την αντίπαλη ομάδα. Στο α’ ημίχρονο η Ακαδημία δε δημιούργησε καμιά ευκαιρία για γκολ, πέρα από μια φάση στο 32΄με τον Αντωνίου, που σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ. Αντίθετα η Σφηκιά αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 1ο λεπτό του αγώνα με γκολ του Καραμανδάνη Λ. Στην επανάληψη και με την είσοδο των Αλεξανδρή και Γαβριηλίδη η ομάδα της Βέροιας δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Έτσι, μοιραία σε μια αντεπίθεση ο Καραμανδάνης Β. έκανε το 2-0 σφραγίζοντας τη νίκη της Σφηκιάς. Η Ακαδημία κατάφερε μόνο να μειώσει σε 2-1 με πέναλτι, που κέρδισε ο Σιούτης και εκτέλεσε εύστοχα ο Αλεξανδρής στην εκπνοή του αγώνα, στο 90’. Ο προπονητής της Ακαδημίας, κ.Ανθυμιάδης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει νέα παιδιά όπως οι: Ταϊλαχίδης, Παπαδόπουλος Λεων., Μελεκιώτης και Κουλουριώτης.   
Σύνθεση Ακαδημίας:Ταλαχίδηςί, Θεοδωρίδης, Μπύρνας(70’ Φλώρος), Κιατικίδης, Αντωνίου, Μελικιώτης(46’ Γαβριηλίδης), Πέτκοβιτς, Σιούτης, Κουλουριώτης(46’ Αλεξανδρής), Παπαδόπουλος Λ.
Την επόμενη αγωνιστική,που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 η Ακαδημία Βέροιας αντιμετωπίζει στη Ραχιά την ΑΕ Ποντίων.
Το παιδικό τμήμα της Ακαδημίας Βέροιας είχε ρεπώ το Σάββατο, ωστόσο συνεχίζει τις προπονήσεις με μια διακοπή λίγων ημερών του Πάσχα και επανέρχεται την επόμενη εβδομάδα.
Τα υπόλοιπα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας το Σάββατο φιλοξένησαν στην έδρα τους στα βοηθητικά γήπεδα του ΔΑΚ Δημήτριος Βικέλας τον Αίολο Νάουσας σε μια πολύ ωραία συνάντηση. Επιπλέον προετοιμάζονται για φιλανθρωπικό τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν και στηρίζουν με την παρουσία τους αυτά τα χρόνια ‘ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ’, που διοργανώνει ο Δήμος Βέροιας και τα έσοδα θα διατεθούν στο κέντρο ‘Πρωτοβουλία για το Παιδί’. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη και Τετάρτη 26 και 27 Απριλίου στο δημοτικό Στάδιο Βέροιας και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας ανταποκρινόμενη πάντα θετικά σε τέτοιες φιλανθρωπικές διοργανώσεις που αναγάγουν το ρόλο του ποδοσφαίρου σε κοινωνική έκφραση, καλεί όλα τα μέλη και τους φιλάθλους της να ενισχύσουν για άλλη μια χρονιά την πρωτοβουλία του Δήμου Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: